Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Itt is errol van szo, 150 helyett 115-ot irtak. Engem csak az zavart, es ezert nem veszek toluk semmit tobbet, hogy nem volt kepes azt mondani, hogy bocsi elszurta a kollega elnezest kerunk es legyszi inkabb ne.
(#5816) TooCool: Sok sikert, varrd le! Meg jo is neked, en ezzel szemben itthon fekszem megfazva...
-
AAntii
őstag
99%, hogy rajta lett volna leverve a dolog. Abban is igazad van, hogy a dolognak két oldala van, sőt, továbbmegyek, akár három is. Az árgépen ennél a típusú kártyánál ez a bolt volt feltüntetve, mint amelyik a legjobb áron adja, aztán kiderült a végére, hogy nem azt a kártyát akarják adni, így a fogyasztó mellett a versenytársakkal szemben is tisztességtelen az a magatartás, hogy feltüntetsz valamit x áron, aztán kiderül, hogy nem x-ért, hanem x+20 ezerért adod. Ha véletlen egyszer történt meg ez az eset, akkor az emberi hibaszázalék kiütközött, de ha rendszeres, akkor ott elég kemény fogyasztóvédelmi bírságok szoktak repkedni. Mondjuk a számla kiállítása előtt észrevehették volna, hogy nem olyan kártyát akarnak odaadni a megrendelőnek, mint ami a számlán szerepel és mint amilyet megrendelt. A vevő érkezhetett volna ugyanis Sopronból is, ami ha nem nyugdíjas számítógépguru a vevő bizony pénzbe kerül, így az, hogy az utolsó pillanatban derült ki a dolog, külön gáz.
Szerencséjük volt Reggievel, hogy neki gyorsban kell videokártya és nem akart c..kodni, reméljük legközelebb figyelmesebbek lesznek. -
Zlcsi
senior tag
arról nem is beszélve, ha szándékosan átragasszák az árcímkét...
nekem boltom van és számtalanszor volt ilyen. Van aki csöndben el oldalog, van aki tudomásul veszik hogy rábaszott és kifizeti a rendes árat, de volt olyan is aki feljelentett a fogyasztóvédelemnél...
persze nem lett belőle semmi, mert én sem ő sem tudott bizonyítani semmit, de ... hát szóval vannak érdekes emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest