Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
A stratumos címet nem tudom honnan szedted, de köszönöm szépen én is. A notroll-on indítottam, de 17kibányászott LTC után a pénztárcában volt 10,1, a balance-om meg 5,1. 10% eltűnt valahova, holott a fee csak 5%, de az elmúlt napokban átmenetileg 1-re csökkentették. aha...
A másik, hogy reggel óta azt írta, hogy 12h-ra felfüggesztve a kifizetés, most azt írja, hogy nem sikerült, mert talán rossz a cím.
Tegnap ugyanide kényelmesen átjött. Szóval átjöttem én is a Give me-re. Remélem jól döntöttem. A maradék notroll-os 5ltc-met majd kiszedem, ahogy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tegnap ugyanide kényelmesen átjött. Szóval átjöttem én is a Give me-re. Remélem jól döntöttem. A maradék notroll-os 5ltc-met majd kiszedem, ahogy tudom.