Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Ha gondot okozott egyenes vonalat rajzolni mm pontosan, akkor ez inkább az adott program nem ismeretéről tanúskodik.
Szerintem ismerkedj meg a neked leginkább tetsző és kézreálló programmal és sajátítsd el a használatát.
(Inkscape-ben pl. a SHIFT-et kell nyomva tartanod az egyenes vonal rajzolásához, ha jól emlékszem. Az alapértelmezett mértékegység meg a px, de ezt elég könnyen át lehet állítani mm-re.) -
PociAti
őstag
Mindhármat próbáltam és tutorial anyagok nézését követően mindegyikkel ment a rajzolás.
Inkább kitartást kívánok, mint pont olyan CAD programot találni, amire gondolsz.
Nekem mindig azokkal a programokkal volt problémám, amik nagyon egyszerűek voltak, mert azok hajlamosak voltak a saját elképzelésük szerint működni, nem pedig úgy, ahogy egy CAD programtól elvárható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Okos Otthon / Smart Home
- Elden Ring Nightreign teszt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest