- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Windows mellé próbálkoztam telepíteni Mint-et. (külön lemezre, sdb) MultiBoot választásból a windows10 elindítható, de a Mint fura hibát ad. (külön root, home swap part.)
Mitől lehet ez? Mit hibáztam?
-
Ablakos
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget boot ügyben, de nem kísérletezem partíciókkal. Annak is örülök, hogy nem barmolta el a windows betöltőjét.
Talán egy más alkalommal újra megpróbálom... -
Ablakos
őstag
Multi boot módon szeretnék windows10/mint OS-eket használni. Adott az sda UEFI win10. ( sdb mint lenne a kívánság)
Bebootolok usb mint telepítőröl és jelzi, hogy tud windows mellé is telepedni. Hiba nélkül telepedik sdb-re a linux.
A gép boot után csak egy grub prompt van, abból exitelve elindul a windows.
Miért nem akar elindulni a mint? Mit kell kijavítani? -
Ablakos
őstag
20.3 cinnamon jelszóváltáskor nem fogadja el a 8 hosszú jelszót. Igaz weak, de virtuálisan nekem jó lenne. Van valamilyen policy, ami szabályozza a jelszóváltást? (hasonló vagy volt már ilyen stb.)
A hiba üzenet mindössze "An error occurred . Your password was not changed" -
Ablakos
őstag
Facebook desktop alkalmazás nincs Mint-re vagy csak én nem találom?
-
Ablakos
őstag
Windows alkalmazást akartam indítani, de "Hiba történt az archívum betöltése közben" hiba üzenetet kapok. Próbáltam konzolból újratelepíteni a Wine-t, de nem javul. Mit buheráljak még?
-
Ablakos
őstag
Kicsit általános linux, de Mint a cél. Teljesen alap telepítésre szeretnék AMD catalyst drivert telepíteni. Letöltöttem a megfelelő drivert és a neten található fórumok alapján próbálkoztam, de nem sikerül. Szóval azt a néhány lépést szeretném kérni, hogy menjem már fel ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest