Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Persze, abból szedtem le a Cinnamont. De megvan a Mate is, majd ránézek azzal holnap. Ahol kiválasztom, hogy mit akarok kezdeni, odáig van kép. Utána hallom, hogy feláll a live OS, de nincs kép, monitoron nem támogatott felbontás szöveg. 1024+ lenne az alapértelmezett? Nem hinném. Esetleg az kavarhat be, hogy a másodlagos kimeneten van a monitor, lévén a laptop kijelzője le van kötve? W7 alapból klón asztalra dobott, belőttem elsődlegesnek és megy.
-
Speed®
titán
Amilo Li3710 - Mint Cinnamon 0:1.
Live indulásakor sötét kép, nem támogatott felbontás. Igaz, hogy egy ócska 15"/1024es külső kijelzővel futottam neki, mert a gép kijelzője offos, de előtte W7 ment gond nélkül, gondoltam ez is fog. Hol a hiba? GMA4500MHD, nem szereti esetleg és próbálkozzak Mate verzióval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azért köszi.
Rowon