- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Legacy boot módban általában sima ügy a Linux - Windows dual-boot. Ott akár még ezt is meg lehet játszani és akkor eleve a Windows rendszerbetöltőjébe sem piszkál bele. Viszont az UEFI boot már macerásabb lehet és ott az előbbi megoldás sem használható...
Amúgy UEFI-ben eleve ez a boot képernyő van és lennie kell OEM install opciónak. Persze nem kell azt választani, én is mindig a live rendszert indítom el és onnan telepítem.
Az AOMEI jó particionáló program, az egyik kedvencem.
(#6968) lev258:
Amikor én egyszer Mintet toltam Windows mellé, akkor nem jelöltem meg külön az EFI partíciót. Viszont működött a boot és nem volt gond. Amikor Ubuntut raktam a Windows mellé, akkor viszont igen. Be is rakta utóbbit a GRUB menüjébe, de elindítani már nem tudta... Persze azt nem állítom, hogy másnál is ez fog történni, csak én egyszer rácsesztem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest