- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Egyébként ha már 17.1-es Xfce-t szóba hoztam egy fontos változás azért van, az xfce 4.11-re frissült és a compiz beállításoknál (ablakezelő hangolásán belül) a synchronize drawing to the vertical blank opciót aktiválva végre compizzal sincs már tearingelés, szóval compton helyett lehet azt is használni, tehát úgy tűnik végre az xfce is össze lett fésülve a compizzal
-
Fenyő
őstag
Ill. javítom magam, nyílt driverrel (HD4000 és régebbiek) is működhet a scaling (nem gpu csak simán scaling ezt is rosszul írtam fentebb, de a catalystban gondolom előbb-utóbb úgyis megtalálja aki keresi), xrandr-rel az underscan opcióval lehet variálni, aztán hogy működik-e nem tudom, ki kellene próbálni.
Gondolom xrandr --output HDMI-0 (ez lehet 1 is érdemes xrandr-el előbb lekérdezni) --set underscan off ha fekete keretes, on ha túllóg...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest