Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• v.attis

őstag

válasz zizidor #14509 üzenetére

Na, kipróbáltam az rclone-t, meg még 1-2 google drive szinkron lehetőséget, hát nagy része nem kezdőknek való...
    Ami tutira jól és könnyen használható az az overgrive ami 10 dollár. 14 napos próbaidőszak van, hibátlan. Lehet erre azért befizetek, mondjuk próba mappákat szinkronizáltam, nem mertem az egész driveomat beáldozni.

Illetve most akadtam rá a freefilesync nevű alkalmazásra, ez is fizetős, de nem írja sehol, hogy mennyit kell fizetni. Donációs rendszer, de az ingyenes is jól működik. Baromi egyszerű a beállítása, mappákat megadod mindkét helyen és kész. Az autoszinkronra még nem jöttem rá, videót találtam mely szerint egy batch filet kell létrehozni programon belül. Ahogy nézem, gyakorlatilag bármit bárhol beállíthatok, talán otthoni nas-al is működne, hiszen elérési utakkal dolgozik.

Utóbbival játszok még, de első próbánál nem találtam benne hibát és kb 10 perc volt a beállítás. Ja, és tud magyarul...

Ezen felül a gnome beépített Google Drive fiókja sem lenne rossz, integrálja a felhőt a fájlkezelőbe, itt ugye nincs helyi mappa, így helyi adat sem. Ebben csak az zavar, hogy egyel kevesebb másolat van mindenből. Viszont pofon egyszerű a beüzemelése és használata.

Új hozzászólás Aktív témák