- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
zizidor #14509 üzenetére
Na, kipróbáltam az rclone-t, meg még 1-2 google drive szinkron lehetőséget, hát nagy része nem kezdőknek való...
Ami tutira jól és könnyen használható az az overgrive ami 10 dollár. 14 napos próbaidőszak van, hibátlan. Lehet erre azért befizetek, mondjuk próba mappákat szinkronizáltam, nem mertem az egész driveomat beáldozni.Illetve most akadtam rá a freefilesync nevű alkalmazásra, ez is fizetős, de nem írja sehol, hogy mennyit kell fizetni. Donációs rendszer, de az ingyenes is jól működik. Baromi egyszerű a beállítása, mappákat megadod mindkét helyen és kész. Az autoszinkronra még nem jöttem rá, videót találtam mely szerint egy batch filet kell létrehozni programon belül. Ahogy nézem, gyakorlatilag bármit bárhol beállíthatok, talán otthoni nas-al is működne, hiszen elérési utakkal dolgozik.
Utóbbival játszok még, de első próbánál nem találtam benne hibát és kb 10 perc volt a beállítás. Ja, és tud magyarul...
Ezen felül a gnome beépített Google Drive fiókja sem lenne rossz, integrálja a felhőt a fájlkezelőbe, itt ugye nincs helyi mappa, így helyi adat sem. Ebben csak az zavar, hogy egyel kevesebb másolat van mindenből. Viszont pofon egyszerű a beüzemelése és használata.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest