-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #10668 üzenetére
Nem tudom, furcsa, amit írsz.
Furcsa volt valóban és két klónnál is ugyanez volt. Egyébként igazad van, hogy Archot kell megtanulni, mert aki nem tudja, annak ott a Manjaro és a Chakra, épp ezért is raktam fel ezeket, utóbbi jobb. Etől még a lustaság arra visz mindig, hogy tegyek fel egy Mint-et 6 perc alatt és utána semmivel ne vacakoljak csak használjam. Ha valakinek Linuxot telepítek a gépére, értelemszerűen nem Arch telepítéssel fogok molyolni és akiknek Mint-et raktam fel, nem nagyon hívogatnak, hogy valami gubanc van.
Meló unalmát enyhítendő próbálgattam ki más disztrókat meg írogattam értelmetlen blogokat, de elment a kedvem ezektől. Érdekes egy közösség ez, ami itt van amúgy, sok esetben úgy érződik, mint ha sokan csak akkor bújnának elő, ha valaki ír/válaszol valamit, hogy abba belekössenek. Na meg, hogy nem elég finom a stílusom......
Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DEll G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest