Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #10668 üzenetére
Nem tudom, furcsa, amit írsz.
Furcsa volt valóban és két klónnál is ugyanez volt. Egyébként igazad van, hogy Archot kell megtanulni, mert aki nem tudja, annak ott a Manjaro és a Chakra, épp ezért is raktam fel ezeket, utóbbi jobb. Etől még a lustaság arra visz mindig, hogy tegyek fel egy Mint-et 6 perc alatt és utána semmivel ne vacakoljak csak használjam. Ha valakinek Linuxot telepítek a gépére, értelemszerűen nem Arch telepítéssel fogok molyolni és akiknek Mint-et raktam fel, nem nagyon hívogatnak, hogy valami gubanc van.
Meló unalmát enyhítendő próbálgattam ki más disztrókat meg írogattam értelmetlen blogokat, de elment a kedvem ezektől. Érdekes egy közösség ez, ami itt van amúgy, sok esetben úgy érződik, mint ha sokan csak akkor bújnának elő, ha valaki ír/válaszol valamit, hogy abba belekössenek. Na meg, hogy nem elég finom a stílusom......
Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest