- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Elképzelhető, de mivel nem ugyanaz a 722N változatunk van, nem tudtam reprodukálni és látatlanban, csak ennyit tudok tanácsolni, hogy kernel csere vagy driver kézi telepítése. Én biztosan ezzel próbálkoznék, ha ilyen problémám lenne. Kernelnél pedig nem csak annyi a lényeg, hogy "5.4", hanem az utána lévő al verzióknak is jelentősége van(5.4.0-70-generic) és ott is lehet eltérés hogy generic vagy sem.
Korábban másik rendszeren, másik eszközzel és az utolsó 2 számjegynél előbbit raktam fel, úgy működött, az egyel nagyobbal már nem. A hangsúly azon lenne, hogy a Lite 5.4 alatt cserélgesd a kernelt és ne más kiadáson szerintem.Remélhetőleg javításra kerül a hiba. Ha van kedved hozzá, írj be a hivatalos fórumába és dokumentáld részletesen a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest