- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
IstvánLászló #98759 üzenetére
A SATA-s SSD-vel lehet hasraesés, akkor, ha USB-s külső tokba teszed, mert ezek az esetek nagyobbik felében linux esetén nem engedik ki a trimmelést csak úgy maguktol, kicsit mókolni kell velük.
-
csixy
addikt
Érdekess. NTFS partíciót másoltam Gparteddel egy másik lemezre és a partíciót nagyobbra vettem. Nem volt hajlandó felcsatolni a linux az eredmény bad superblock egyéb hibára hivatkozva, de a lemezek alkalmazással meg tudtam gyógyítani és mégis sikerült a windows telepítés kópiája nagyobbra vett partíción.
Tettem mindezt azért mert a komaasszonyom ipari hulladék samsung notiján hiba keletkezett, elment a hangja, én belebonyolódván konstatáltam, hogy sehogy se enged be a biosba, csak a windows shiftes úraindítása utáni gyógyító menüből lehet belelépni és emiatt leszedtem róla a secure bootot és az uefit is és csak maradt a csm mód(legacy), így oda a windows , mert megint nem enged be a biosba, de egy legacy telepítőt még be tud kapni úgyhogy rá fog bukni a linux mintre MBR-rel, de egy kópiát a régi windowsából azért a lemez végére bekopyzok neki a történelem miatt, mindezt GPT-n csakazért is és a bios_grub partíció lesz az MBR helyett. Kérdés hogy lesz-e hangja és rátalál-e a grubra. Szóval tele van a samsunggal a zacsim.
-
csixy
addikt
válasz
IstvánLászló #98679 üzenetére
Az új e3ndeavour telepítőben még azt is ki lehet választani, hogy grub, vagy systemd boot legyen-e. Én nemrég tettem fel. Nagyon lllyjoó! Egyedül az aur helperek hiányolnak benne valami- állományt, de azt egy netes link alapján ki lehet kalapálni.
-
csixy
addikt
Akartam csinálni egy telepített arch (nem pure, mert nem vagyok mazohista !) linuxot is tartalmazó ventoyos svájci bicskát. A sok distro közül az endeavour os telepítóje vált be. Ez viszont korrekt , még azt is ki lehet választani, hogy grub, vagy systemd bootot szeretnék-e. Maradtam a grub és a cinnamon mellett.
-
csixy
addikt
Ezt csak Ubyegon2-nek
-
csixy
addikt
2,4 ... 2,7 giga szokott lenni a build nagysága. Tulajdonképp 4 giga ramba is beleférhet, csak az már nagyon szűkös. Segíthet (de nem mindig válik be swap partíció bekapcsolása). Itt van egy régebbi hozzászólásom, ez alapján simán meg tudod csinálni a saját működő buildedet, ez ventoyos verzió, de frugal install esetén értelemszerúen át tudod alakítani. [link] Nagyon fontos, hogy csak és csakis tiszta debánnal működik (LMDE is jó és bármilyen tiszta debián származék, de pl sima linux mint nem fog menni, mert hasra esik, pontosabban pofára falhoz áll benne az egér). .... Egy próbát megér.
-
csixy
addikt
Sokkal többre mész, ha csinálsz magadnak egy telepített belakott debiánból egy [linux live buildet] ezt átalakítod úgy hogy kényelmesen fel tudod tolni a ramba (legalább 6 giga ram kell, de 8 már jobb és 32 sokkal jobb) ventoy vagy frugal install segítségével nagyon kényelmes a bootolása, ehhez a boot mappában csak az iniramfs-re és a kernelre (vmlinuz) van szükség, a többi fájl luxálható a boot mappából az efi mappával együtt. A ramba annyi frissítést töltesz le amennyit akarsz, csak ez újraindítás után nem fog megmaradni. Emiatt az alaptelepítést gondozni, frissítgetni kell és ha eljó az idő, akkor az aktuális alaptelepítésből újabb buildet kell csinálni. Ez így nem nyúzza a pendrájvot és még az SSD sincs terhelve. A ramban azt csinálsz amit akarsz. Kikapcsolás után minden nem mentett változás elvész és ez ezért nagyon jó. A böngi villámgyors.
-
csixy
addikt
válasz
paolinho #97993 üzenetére
Akkor tedd már fel ide légyszives a sudo efibootmgr parancs lefuttatásának a végeredményét, ahogyan korábban az ls parancs kimenetét feltetted ide.
Ha elbóklásztál volna a legutóbb általam felrakott link tartalmában, amiben az efibootmgr keresőszóra talált hsz-ek vannak rendre, akkor kb ki tudnád találni, hogy mit kérünk Tőled.
-
csixy
addikt
válasz
paolinho #97982 üzenetére
Az infóidból az látszik , hogy most nincs /EFI/blablabla mappád. Valószinűleg egy korábbi systemd bootos telepítés hagyott egy felesleges bejegyzést az UEFI firmware-dben. Jelenleg valószinüleg grub bootos telepítésed van. Az efibootmgr segítségével ki lehet listázni az UEFI boot bejegyzéseidet és majd ezután ki lehet vele takarítani azt az egy felesleges zavaró uefi bootbejegyzést.
Konzolba
sudo efibootmgr
ha nem működik, akkor
sudo apt install efibootmgr
ezután akkor
sudo efibootmgr -
csixy
addikt
válasz
paolinho #97960 üzenetére
A Nemoval a file system-ről illetve a / (a gyökérkönyvtár) -ról készíts egy képernyőfotót és tedd be ide légyszi. A másik egyszerűbb lehetőség, hogy nyiss egy konzol ablakot és ird be
cd /
ls
és az ls parancsra kiadott listát másold be ide.Egy efibootmgr kimenet is nagyon informatív lenne.
-
csixy
addikt
válasz
Rimuru #97808 üzenetére
Igen. A frissítéskezelő egy piros pöttyel jelzi, hogy rá kell nézni és onnantól két katt a frissítés.
A frissítéskezelő fejlécében menüjében is nézz szét , be lehet állítgatni sok mindent.
Mindenképp cinnamont rakj fel.És pontosan amikor a letöltési tükör x@rakodik, akkor dühíti fel a tulajt kikapcsolás helyett az automata fríssítés pampogása.
-
csixy
addikt
Nézegetem a waylandos rbos-t
a waylandos plasma használható belőle egyedül
hogy lehet ezt a jelszókezelőt végleg kussoltatni benne?
tud valaki egy működő screenrecordert wayland támogatással a plasmához?
A plasma túl sok nekem, de gyűrögetem , hát nem cinnamon az biztos! A nem belevaló dolgokat meg csakazértis belepakolásztam ....synaptic, nemo, spectacle (ez alapból nem volt benne), satöbbi.
-
csixy
addikt
válasz
Rimuru #97792 üzenetére
A régi kernelek automatikus takarítását bekapcsolnám, de az automatikus frissítéseket nem ikszelném be. Velem már egyszer előfordult, hogy ki akartam a gépet kapcsolni és ott pampogott nekem, hogy most a rendszer foglalt ....
Telepítenék egy RBOS-t . Mit fog csinálni grub lesz, vagy systemd boot?
-
csixy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #97751 üzenetére
Innen nem jön le semmi
-
-
-
csixy
addikt
válasz
Dhampir #97556 üzenetére
3 oka lehet, hogy miért nem veszi fel az update-grub parancs az UEFI Windowst a grub menübe.
1. Nincs telepítve az os-prober
megoldása: sudo apt install os-prober2. Le van tiltva az os-prober működése
megoldása:Just do the following
user@ubuntu:~$ sudo nano /etc/default/grub
and uncommentGRUB_DISABLE_OS_PROBER=false
or add it if not exist then executeuser@ubuntu:~$ sudo os-prober user@ubuntu:~$ sudo update-grub
and then restart your laptop to see changes3. A linuxod nem UEFI, hanem legacy , avagy MBR telepítésű
megtekintése:
fájlmededzserrel nézd meg a /sys/firmware/ tartalmát, ha van benne efi mappa, akkor EFI a linuxod, ha nincs akkor legacy illetve MBR , ekkor csak 3 mappa van benne , a dmi, memmap és mégegy , már nem tudom, hogy mi., ebben az esetben nem fogja felvenni a legacys grub az uefis windowst, mert nem látja. -
csixy
addikt
Ha a pendrájv elég nagy, akkor az első ventoy patrtíciót NTFS-re formáznám és a két partíció mögé csinálnék egy kb négy vagy hat gigás ext2-es partíciót, ebbe tenném bele a live-linux mappát (nálam ez a csilinx), de az első partíción kell maradni a /ventoy/ventoy_grub.cfg fájlnak. Így már swájci bicska. Persze jó, ha két ilyen pendrájv van, melyekből az egyik Legacy, MBR-es , míg a másik GPT-s partíciós sémájú, ekkor nagy eséllyel legalább az egyik elindítható bármelyik inteles, vagy AMD-s vason.
-
csixy
addikt
válasz
ledgeri #97534 üzenetére
De egyébként tudsz magadnak csinálni. Telepítesz magadnak egy debiánt. Kipengeted, hogy minden benne legyen amire szükséged van és [ezzel] csinálsz magadnak belőle egy buildet. A buildelés előtt a config fájlban írd át a készülő builded nevét neked tetszőre, én csilinx nevet adtam neki pl. A buildben 3 mappa lesz , az első a boot, a második a changes üres, a harmadik a modules, ebben van a squashfs builded. A bootból mindent radírozz ki, csak az initrfs.img és a vmlinuz maradjon benne, az efi mappa sem kell bele. Ezután készíts egy ventoyos pendrájvot, aminek az első ventoy nevű partícióját gparteddel formázd át ext2 fájlrendszerűre. A többi a következő kép alapján könnyen megalkotható. Bootoláskor F6, vagy fn+F6 hívja elő a bootmenüdet. Legyen legalább 6 giga ramod, 8 már ideális. ... Hajrá !!
-
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #97421 üzenetére
Ha valahogy sikerül feltelepítened, akkor navigálj el a /sbin mappába és ott add ki az indítási parancsot.
-
csixy
addikt
válasz
urandom0 #97364 üzenetére
A frissítéskezelő fejlécét, menüit böngészd végig. Be lehet kapcsolni az ócska kernelek automatikus eltávolítását. Én a frissítések automatikus telepítését nem kapcsolnám be, mert az időnként kiakadhat és leállításkor foglalhatja a rendszert.
Nala, screenfetch, neofetch, btop, htop, geany, simplescreenrecorder ... -
csixy
addikt
-
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #97271 üzenetére
Meg ahogy Szarvas József dadog, az se semmi!
-
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #97265 üzenetére
Köszi. Értem. Csak azt nem értem, hogy miért ragaszkodsz a rég nem támogatott ubi verzióhoz.
Amúgy a yt-downloader csuda egy progi. Meg akartam nézni a youtube-on a Hasutasok c. filmet de nem adta , mert azt mondta, hogy jelentkezzek be a gugli fiókommal, hogy láthassa, hogy nem vagyok gyerek. A címsoros linket meg bemásoltam a downloaderbe , oszt úgy leszedte a filmet, mint a huzat. -
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #97249 üzenetére
Itt az én [szabálytalan] megoldásom egyszerű fájl kicseréléssel, de gondolom, hogy ezt a faultomat a debián egy következő yt-dlp frissítéskor egyszerűen felül fogja írni. Addig meg működik az új verzió.
-
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #97239 üzenetére
Mi az a Snap?
Írtuk már, hogy ne menj motoros szemüveggel búvárkodni, mert belemegy az orrodba a víz.. -
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #97093 üzenetére
Na Tibor!
A yt-dlp és downloader beüzemelése kézihajtányos módszerrel.
1. synapticból telepítsd a yt-dlp és a youtubedl-gui csomagokat ennek eredményeként a downloader jó lesz de a yt-dlp egy használhatatlan zizimport fájlt lesz a /usr/bin mappában
2. Töltsd le a legújabb [https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/download/2024.07.16/yt-dlp_linux] fájlt és ezt nevezd át yt-dlp -nek. Tedd futtathatóvá. Ezzel a 35 megás fájllal írd felül a x@r 2.9megás zizimport yt-dlp fájlt a /usr/bin mappában.
3. Kész. !!! Lehet, hogy szabálytalan, de múködik!
-
csixy
addikt
válasz
Petya XT #97018 üzenetére
Nagyon egyszerű. Gparteddel elveszed a boot, ESP jelölőt, lesz helyette msftdata jelölő. Ezután már a nemo felcsatolja , azt törölsz belőle amit akarsz. Jelszót szokott kérni. A garázdálkodás után tedd vissza a boot, ESP jelölőt. Másik módszer : Nemo indít , a fájlrendszerben elnavigálsz a /boot/efi/efi mappába oszt azt garázdálkodsz bene, amit akarsz. Ha nem boldogulsz, akkor megnyitás rendszergazdaként. Csak eeneb@xssz valamit! Minél hamarabb hagyd abba a rendszergazdaként való GUI-s garázdálkodást. De működik.
-
csixy
addikt
Folyt köv, csak átbootolok linuxba. Aztán a másolt rendszer /etc/fstab fájl végére beírni egy ilyesmit természetesen a te EFI partíciód UUID-jét használva:
UUID=0FA5-67BF /boot/efi vfat umask=0077 0 1
Aztán indítasz egy másik UEFI linuxot és a grub menüjébe felveszed a gyógyítás alatt álló linuxodat:
sudo grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg , de linux mint és debian esetén jó a sudo update-grub is erre a célra.
Aztán a segítő UEFI linuxodat indítva a grub menüjéből bebootolod a gyógyítás alatt álló linuxodat.
Aztán telepíted a grub-efi-amd64 és a grub-efi-amd64-signed csomagokat a függőségeikkel együtt, ezt az első csomag telepítésekor egybe meg fogja csinálni a synaptic.
Aztán másolod a /usr/lib/grub/x86_64-efi mappát a /boot/grub/ mappába.
Aztán linux mint ill. debian esetén egyszerűen
sudo grub-install /dev/sdX
sudo grub-install --recheck /dev/sdX
sudo update-grubés győztél.
-
csixy
addikt
válasz
Petya XT #96990 üzenetére
Azért egy Gparted képet feltehetnél arról a lemezről. Valószinüleg MBR lemezre telepítetted. A gyógyítás picit bonyolult, de egyszerű, ha UEFI telepítésnek akarod átalakítani. Először egy live linux bebootolása után Gparteddel másolni kell a /partíciót egy másik lemezre. Aztán az eredeti lemezt újra kell inicializálni GPT lemeznek. Csinálni az elejére egy kb 320 megás Fat32 partíciót , amire rá lehet aggatni boot , ESP jelölőket. aztán Gpateddel az előző Fat32-es partíció mögé vissza másolni az előzőleg elspájzolt /partíciót. ... Folyt köv, csak átbootolok linuxba.
-
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #96691 üzenetére
Azért is jól elvagyunk Veled itten! Naneharagudjmárnaaaa! Csak van aki ezt szereti, van aki azt. Emlékszem a Win xp elhalálozása előtti utolsó időkben a win addig nem is volt hajlandó működni, amíg ki nem tömtük mindenféle direkt X-ekkel, meg egyéb program telepítések kapcsán tele nem tömődött mindenféle dll-ekkel. Amikor már jól kitömtük, mint a párnát, onnantól kedve már bombabiztosan működött, de jó lassan. Én a linuxban azt szeretem, hogy az nem ilyen.
-
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #96685 üzenetére
Az AUR buildel, tehát nem csinál felesleges trágyacsomagokat minden útcasarokra, a Github úgyszintén, de ezek a Flatpak, Snap, meg egyéb tehénlepény telepítők furikostól öntik a felesleges adatcsomagokat bele a cizellált kristálytiszta rendszerbe.
-
csixy
addikt
válasz
tordaitibi #96618 üzenetére
Körző és vonalzó segítségével mérd ki a desktop oldalának a közepét pontosan és ott fúrd át egy 16-os drillel. Egy újabb vassal hátha jobb lesz.De sokkal occóbb megoldás egy frissebb disztró újra telepítése gépátfúrás nélkül. A konténereket meg felejtsd el és nyugodt ember lész e földön.
#96626 5leteseN: Az NVME megmolyolja saját magát , nem kell a trimmeléssel x@rakodni.
-
csixy
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #96615 üzenetére
Ha külső SSD-re akarsz linuxot telepíteni, akkor NVME SSD-t javasolnék e célra. A SATA verziót eleve kerüld ki. Úgy gubancmentes lesz.
-
csixy
addikt
[alinugzeccsoda] , még a rozsdásx@ron is mükszik.
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #96558 üzenetére
Ja bocs gondos órát akartam írni az előbb.
" Ööö...ez meglepett, mert nekem az ilyesmi a csuklómon van mindig."
Iggen igen. Nekem is van már. Én feltöltöm, kikapcsolom és felakasztom a falra ugyanarra a konektorra, amiről fel szoktam tölteni. Úgy hogy a szobámban nem szabad sokat beszélni! -
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #96533 üzenetére
Fogok keríteni egy pici compact USB hubot és bele kettő körömnyi pendrájvot. Az egyik pendrájv legacy-MBR Ventoy lesz, a másik GPT Ventoy lesz. Mindkettőn egy egy Ext2-es partíciócskára lesz elhelyezve a csoda toram debian disztrocskám. Így négy féle módon válik bootolhatóvá a toram disztrócskám, tehát gyakorlatilag bármilyen vason el lesz indítható, ha van elég RAM. Egy műgyanta tokba ki fogom önteni, hogy úgy nézzen ki mintha egyetlen pendrájv lenne az egész gombócka. Okosóra helyett ez fog a nyakamban lógni.
-
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #96535 üzenetére
Már közel állsz a megoldáshoz. A legközelebbi UEFI linux telepítés előtt csinálj egy fat 32-es partíciót mondjuk 640 megabit nagysággal. Add neki a boot, esp jelölőt.Telepítéskor valami más ..... A fenti partíció csatolása /boot/efi , satöbbi és ennyi, vagy a debián pl azt a megoldást adja, hogy a fenti pattíció efi partition -nak kell megjelülni , a többi máshol levő efi partíciót pedig mellózésre kell kijelölni.
-
csixy
addikt
válasz
Ricsii2001 #96462 üzenetére
A crunchbang plus plus-nak [link] és a testvérverziójának a bunsenlabsnak [link] is van beszélő telepítője (a beszélő rész a telepítő menüjéből választható). Én inkáb a bunsen boront ajánlanám kipróbálásra. Az Openbox window manager miatt a menüje az asztal közepébe jobb kattintásra jön elő. Telepítéskor arra ügyelni kell, hogy a router tudja az ipv6-ot, mert enélkül a telepítő valami debian bug miatt ledöglik.
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #96168 üzenetére
"Viszont beszerelés/használat után 1-2 héttel jössz egy Linuxos terminal kimenettel.
(privátban, nehogy offnak vegyék itt, bár egy Linuxos terminal kimenet az ugye mitől lenne off?)
sudo smartctl -x /dev/sda "
A mai kínlatásom után így néz ki:
noki@dellapos:~$ sudo smartctl -x /dev/nvme0n1
smartctl 7.3 2022-02-28 r5338 [x86_64-linux-6.1.0-17-amd64] (local build)
Copyright (C) 2002-22, Bruce Allen, Christian Franke, www.smartmontools.org
=== START OF INFORMATION SECTION ===
Model Number: Samsung SSD 990 PRO 1TB
Serial Number: S6Z1NF0WB07535X
Firmware Version: 4B2QJXD7
PCI Vendor/Subsystem ID: 0x144d
IEEE OUI Identifier: 0x002538
Total NVM Capacity: 1.000.204.886.016 [1,00 TB]
Unallocated NVM Capacity: 0
Controller ID: 1
NVMe Version: 2.0
Number of Namespaces: 1
Namespace 1 Size/Capacity: 1.000.204.886.016 [1,00 TB]
Namespace 1 Utilization: 111.985.975.296 [111 GB]
Namespace 1 Formatted LBA Size: 512
Namespace 1 IEEE EUI-64: 002538 4b31b020e5
Local Time is: Sun Jun 2 21:09:59 2024 CEST
Firmware Updates (0x16): 3 Slots, no Reset required
Optional Admin Commands (0x0017): Security Format Frmw_DL Self_Test
Optional NVM Commands (0x0055): Comp DS_Mngmt Sav/Sel_Feat Timestmp
Log Page Attributes (0x2f): S/H_per_NS Cmd_Eff_Lg Ext_Get_Lg Telmtry_Lg *Other*
Maximum Data Transfer Size: 512 Pages
Warning Comp. Temp. Threshold: 82 Celsius
Critical Comp. Temp. Threshold: 85 Celsius
Supported Power States
St Op Max Active Idle RL RT WL WT Ent_Lat Ex_Lat
0 + 9.39W - - 0 0 0 0 0 0
1 + 9.39W - - 1 1 1 1 0 0
2 + 9.39W - - 2 2 2 2 0 0
3 - 0.0400W - - 3 3 3 3 4200 6800
4 - 0.0050W - - 4 4 4 4 2700 21800
Supported LBA Sizes (NSID 0x1)
Id Fmt Data Metadt Rel_Perf
0 + 512 0 0
=== START OF SMART DATA SECTION ===
SMART overall-health self-assessment test result: PASSED
SMART/Health Information (NVMe Log 0x02)
Critical Warning: 0x00
Temperature: 36 Celsius
Available Spare: 100%
Available Spare Threshold: 10%
Percentage Used: 0%
Data Units Read: 211.292 [108 GB]
Data Units Written: 257.755 [131 GB]
Host Read Commands: 2.614.890
Host Write Commands: 2.044.469
Controller Busy Time: 0
Power Cycles: 63
Power On Hours: 36
Unsafe Shutdowns: 32
Media and Data Integrity Errors: 0
Error Information Log Entries: 0
Warning Comp. Temperature Time: 0
Critical Comp. Temperature Time: 0
Temperature Sensor 1: 36 Celsius
Temperature Sensor 2: 39 Celsius
Error Information (NVMe Log 0x01, 16 of 64 entries)
No Errors Logged
-
-
csixy
addikt
Most eljöttem valahová pár napra és elidítottam a loadtoram oprendszeremet és megpróbálom addig kihúzni vele amíg itt vagyok kikapcsolás nélkül. Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest