Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
PH!-s tagtársak fogjunk össze!
Nem tagadom az én fiamról van szó (sőt erre büszke is vagyok hogy a feleségem mindent megtesz hogy minél több időt lehessünk együtt )
Olvassátok:
Egy nagyon nagy szívességet szeretnék kérni mindenkitől. Van egy 11 hónapos kisfiam és szeretnénk felújítani a szobáját, ezért beneveztünk egy versenyre, ahol az a fődíj. Nagyon nagy szükség van mindenki szavazatára! Ha nem nyerünk akkor is meg lesz csinálva, csak akkor az apukájának még több időt kell külföldön dolgoznia, ami időt a kicsitől vesz el.
Direkt link
Minden nap lehet szavazni, regisztrálni sem kell, az embereknek fél perc a nap 24 órájából, nekünk viszont több hónap, amit családként eltölthetünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki szavaz! Rita és Zalán (a kis maszatos a képről)Csak a facebookon keresztül lehet szavazni és ha gondoljátok csatlakozzatok a eseményhez is:
Zalán új szobájaNem sok időt vesz el ez a pár kattintás senki életéből viszont egy kis krapeknek sok örömet okoztok vele. Végül is a PH! egy nagy család és a család arra való hogy segitsen a másikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest