Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gem Geza

    csendes tag

    Hali,

    1x-is Kellemes Karácsonyt így utólag is mindenkinek!

    2x nekünk megvolt, hiszen sikerült a helyére tenni a TV-t és a karácsony alatt már élvezhettük a nézését.
    Néhány szó a Tv-ről:
    A képe tű éles! Szinte már tökéletes :)
    A felhősödéssel még nem foglalkoztam, ugyan látható, de Tv/Mozizás közben nem észrevehető
    A NET kapcsolat nálunk kábeles, ami gond nélkül felépül; a WiFi-t is próbáltam azzal sem volt gondom Mac szűrést nem szereti de a WPA2-vel nincs gondja
    A DLNA szolgáltatást gyönyörűen viszi (Synology DS409+) arról mindent megeszik (természetesen az .iso fájlokat nem, de azt tudtuk, hogy nem kezeli)
    A házimozi erősítővel Optikai kábellel van össze kötve és a DTS is tökéletesen átjön
    A 3D-s videók pazar képvilágot adnak. Anyám a nyáron látott egy 3D-s TV-t valakinél - valószínű 2D ->3D volt mert - rettenetesen leszólta, itt viszont a Repcsik című animációs film elején mikor a repülők a semmiből hirtelen berepülnek a képernyőbe és melletted húznak el hát majdnem kiugrott a kanapéból :))
    A tecsöves videók megtekintésekor én is tapasztalom, hogy kicsit sokat töltöget, bár ez egyáltalán nem zavaró, valamint nekünk ez nem volt szükséges opció, így csak a fórumon olvasottak miatt ellenőriztem
    A távirányítót 2 nap alatt sikerült megszoknunk, így most már problémamentesen kezeljük, még a 6 éves gyerkőc is
    Viszont a tanácsotoknak megfelelően vettem hozzá egy RAPO-t E2700-ast amivel viszont nem hajlandó kommunikálni, a vezérlők között megtalálható a termék, de ha azt birizgálom nem történik semmi, vagy ha véletlenül átmegy az 10-15mp-es késéssel és ekkor időeltolódást követően nem tudom megmondani, hogy melyik billentyűlenyomást követően ment át a karakter. A telepítése egyszerűen bedugtam a WiFi-s stick-et és kész. Kell ezen felül még valamit csinálni vele?
    Az első bekapcsolást követően rögtön jelezte, hogy szeretne frissülni a FW, amit engedélyeztem is neki. Mivel az előző FW-vel nem sokat használtuk (kb semmit :) ) így összehasonlítási alapom nincs, de az újjal nincs semmi gondunk.
    A készüléket nem a talpára, hanem egy http://www.chiefmfg.com/Series/PIW ilyen konzolra tettük fel, így ezen mozgatva/beállítva akár a konyhában lévők is tudják nézni, ami megkönnyítette a Tv cserét ;)

    A Design teljesen bejött, ez a vékony alumínium színű káva, benne a világító LG jel teljesen király!

    Végezetül a régi csaknem 50cm-mélységű TV-t lecserélni egy korszerű Tv-re nagyon jó választás volt.

    Utólag is köszönet a sok segítségért, amivel sikerült ezt a Tv-t kiválasztani!

    Üdv GG

Új hozzászólás Aktív témák