Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a tesztet, viszont én nem teljesen értek egyet a konklúzióval. A tesztképek alapján nappal és este is látványosan, kategóriákkal jobb a 11S.
Ez csak megerősített benne, hogy azt érdemesebb választani még a kicsit indokolatlannak tűnő árkülönbség ellenére is. Ha szeret kattintgatni az ember.Illetve hogyan lehet 20 eurót lefaragni az S árából? Nekem a Goboo nem ajánl fel kupont arra.
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Hát nem is tudom...a teszt szuper, de a készülékek nem jönnek be. Maradok a samunál
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Legendd
senior tag
Én szintén a Goboo-tól kaptam, hogy végre kipróbáljam. A mostani, kb. két napig érvényes akciójukkal és így 56 ezer forintos árával letaglózó a Note 11 tudása, a magyarországi (későbbi) 80 ezerrel már nem annyira. Ha valakit érdekel a videóm, íme: [link]
A Note 10S meg mire kapható lesz itthon...majd a mai sajtón talán többet mondanak róla.Alea iacta est!
-
Értem, köszi. Még elmorfondírozok rajta, hogy fater Note 7-ének a 11S vagy a Realme 9 Pro+ legyen-e az utódja. Nyilván nem azonos kategória, de lehet megérni az utóbbi a felárat a kamera miatt. Noha abszolút lightos user, a Snapi 662 kielégíti az igényeit.
A Realme-ről nálatok mikor várható teszt?[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
"Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán" Azért az épp elég...
-
csibor
őstag
K&H nál 56=64K Párom redmi7 3/32 lesz cserélve.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
SkyLine3000 #8 üzenetére
(miközben az egyezőségek: kijelző, méret, akku, töltés, tömeg, design, adatkommunikáció, csatlakozók, tartozékok, szoftver, uw kamera, makrókamera, mélységszenzor, videófelbontás...)
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Graphics
Jómunkásember
Az RN 11 56-ért nagyon jó áron van. Erősen remeg a kezem, hogy öcsémnek rendeljek egyet belőle.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Dave1984
őstag
Kár, hogy nem 6gb memória van bennük, már venném is a sima 11 et. ☹️. Amúgy számomra tökéletes telefon lenne,FM rádió,Jack nagy+ érte! Kamera pont nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
klaya86
aktív tag
Tudom , hogy ezek elsősorban középkategóriás cuccok,de valahogy olyan gyengécskére sikeredtek. Főleg processzor terén vártam volna pciit combosabbat. Nyilván a célközönségnek bőven megteszik, de valahogy mégis... Bár ha normális áron lesznek itthon kaphatóak, akkor az más.
-
D4v3
őstag
Nem sürgős az új telefon nekem, de ilyesmi kategóriában várható hasonló ajánlat a következő hónapokban/fél évben?
-
kbyte1024
addikt
4giga ram oké,de ezeket nem lehet virtuálisan bővíteni mint a többit?
[ Szerkesztve ]
Poco X4 GT
-
amadeus11
senior tag
56- ért nem rossz a 11. Ahogy látom, már csak a 4GB-os változat elérhető. A 11s nem éri meg, ahogy a 11 Pro sem. Látszik az árazáson, hogy felfuttatták a sorozatot. Xiaominál a Poco lett az új REDMI. Anno a REDMI Note 7- et 45- ért rendeltem, jelenleg szüleim használják. Most Note 10 Pro-m van, amit Bangood-ról rendeltem a nyáron még az áfás buli előtt 74 ezerért. Jelenleg a 11 pro változat annyiba kerül, mint az A52s. Mostanában nem készülök cserére. Talán majd a 14- es széria!
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
janeszgol
félisten
Ezekbol egyiket se vennem meg. Ott a Redmi 10s. Joval erosebb hardver, kameraban is jo.
Az egesz Redmi Note 11 vonal egy nulla. -
janeszgol
félisten
Na akkor az. Az megjobb, nem am sima Redmit ajanlok Redmi Note helyett...
Oke a kijelzo 60hz. De ezek a csirke hardvereknek felesleges a 90 hz meg a 120hz.
Az a 10s patent telo. A sima 10 felejtos (ocska minosegu kijelzo, es nem azert, mert nem oled, hanem a beszallito miatt). -
=Mentor=
őstag
Szomorú látni, hogy a Xiaomi nem csak árban, de felfogásban is közelít a Samsunghoz...
-
janeszgol
félisten
-
kbyte1024
addikt
Nem hangzik acélosana a vas meg a kamera de egy gcam megoldhatja a gondot és 157 juroért nem gáz. Rendeltem egyet meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
Poco X4 GT
-
janeszgol
félisten
Na megneztem. A Note 10s 4/64 mar nem nagyon van, januarban meg volt 60k alatt itthoni garival. A 6/128 meg dragult.
Szoval innen nezve ezen a bevezeto aron az RN 11 valoban nem rossz. -
camelferr
senior tag
Mikor jutunk el a szenzorok növelése fázishoz végre?
Ezekkel a hangyapöcs méretű érzékelőkkel már rég elérték azt a bizonyos sweet spotot.
Eldobható telefonok..Fear kills more dreams than failure ever will
-
A magyar nyitóárak viszont nagyon magasak. Ha valaki bennük gondolkozik, inkább vegye meg a Goboon.
A Pro verzák nem is jönnek?
Lehet azért, mert a Poco X4 és a X4 Pro az átbrendelt Redmi Note 11 Pro és Pro 5G lesz valójában.
A Xiaomi kezdi elveszíteni a fonalat a budget kategóriában... -
aelod
veterán
Hát....a kamera egy moslék. Konkrétan a RN7-8 vonalon és a 9nél is sokkal jobb képeket lehet lőni. Kérdés Gcammal mit tudnak majd. A videó minősége sosem volt erőssége a redmi szériának de ez a fókusz keresés gyermeteg gyártói betegség ugyan úgy mint a közelség érzékelő. A tesztet olvasva nem érzem a késztetést, hogy házon belül maradjak a RN7 után.
Ami tetszett az a kijelző, a nagy akksi minden más nem."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
jbcs
tag
Végre a Note 11-be is bekerült az NFC, mivel a sima Note 10-ben nem volt. A Note 11S-nek az a nagy kamera dudor, az biztos zavaró a mindennapi használatban. Az előző szériához képest minimális az előre lépés, egyedül a 90Hz-es panel a nagyobb különbség. Fél éve Note 10S-t használok teljes elégedettséggel, ha valakinek nem fontos a 90Hz, továbbra is egy nagyon jó ajánlat a Note 10S. A 4 Gb meg visszalépés, azt gondoltam a 11-nél, már 6Gb lesz az alap.
-
ironbed
aktív tag
Én rendeltem még éjjel a cikk megjelenése előtt egyet, mert így kedvezménnyel jó vétel.
Meglátjuk hogy muzsikál. Amiket lecseréltem az elmúlt időszakban a Xiaomi-tól mind megfelelt az (nem túl magas) elvárásnak. Amire kellettek arra tökéletesek voltak. Egyedül a Poco X3 lógott ki közülük pozitív (nagyon pozitív) irányban és használom is teljes elégedettséggel.
Sajnos a méretekkel nem vagyok kibékülve, de a leendő kis(jó?) méretű Xiaomi 12/12X nem ez az árkategória.
A méret volt a döntő most, mert a POCO M3, amit le fog váltani túl nagy a kézben. Remélem az a majdnem fél-fél centi számítani fog.
Ha nem válik be, akkor én válok meg tőle -
Graphics
Jómunkásember
válasz
janeszgol #49 üzenetére
Ezt most nem értem. Sose volt semmi bajunk egymással, csak arra hívtam fel a figyelmed, hogy elírtad a modellnevet.
No mindegy, ezen nem fogok rágódni.
legyen fronthatás.
Elég erős volt az, amit átszerkesztettél... ha úgy véled a szánalmas, amit képviselek, legyen ...
A továbbiakban, akkor így állok a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- iPhone 14 Plus 128GB Vodafone hibátlan 2023.10.25. Apple garancia!
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone X Fekete 256GB K476
- 1 hónapos Realme GT2 Pro 256 Gb fehér
- iPhone 12 64GB gyári független 2024.05.14. gyártói garancia
Állásajánlatok
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest