- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jooker82
nagyúr
válasz berbatov2 #28052 üzenetére
Az csak 32-es,ezért is szeretnék nagyobbat.De egyszerűen 200k-t sajnálok kiadni egy tv-ért Ráadásul nálunk még a szolgáltató is csak analóg jelet ad,ami igy is úgy is kaka... A Bayern meccseket pedig már digitálisba szeretném nézni. Karácsonyra tervezem,de majd meglátom még
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
sbalu1
senior tag
Erre nincs ötlete senkinek: [link] ?
-
h1ght3chzor
őstag
690 670 meg ilyesmik között kb mi a különbség? Van vmi jo összehasonlító?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
TMT7TMT7
tag
válasz h1ght3chzor #28055 üzenetére
660/667 és 690/691 között csak design. 660 fekete, 667 fehér , 690 fém perem (+görgők a talpon,így könnyen forog), 691 ugyanez csak más színű peremmel.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz TMT7TMT7 #28062 üzenetére
Számomra ez nem nagyon opció. Van külön hangfalrendszer, egyébként a jelenlegi tv-kben van esetleg olyan, ami ez az okos smart, és egyéb mentesen, ugyan olyan tökéletes képet ad, 3D-ben, csak olcsóbb? Nekem számomra ezek felesleges dolgok, mert laptoppal megoldom max...
-
Lajos_
tag
válasz h1ght3chzor #28064 üzenetére
A gond az, ha kell egy képminőségi szint, ott már nem nagyon tudod kikerülni a smart 3d és egyéb dolgokat. Azokban benne lesz.
-
TMT7TMT7
tag
válasz Lajos_ #28065 üzenetére
Valóban így van, ki van ez találva minden gyártónál, sokan azért vesznek 3D smart tv-t,mert szép képminőséget szeretnének 2D filmeknél. (én is ezért vennék LA660-at). Aminek szerintem már szép a képe,az is smartos (LN570).
Tudom,hogy nem nagy opció,csak te kérdezted mi a különbség a két tv között.
[ Szerkesztve ]
-
dead88
csendes tag
válasz Vincee #28007 üzenetére
Hali nekem 575s van 42col 575 es 620 is direct led es csak 3d a külõmbség mindene ugyan az . Nekem bejon 3hetr van meg lassan semmi gondom sincs vele teloval szoktam parositani (optimus g ) optikai hangot jol kuldi hazimozimnak . Elozo tv lg lh4000 volt erezni a külömsebseget
-
sbalu1
senior tag
-
Jedo
csendes tag
Sziasztok, egy LA 690-es tv-hez szeretnék külső HDD-t vásárolni, és az a kérdésem, hogy ennek a szériának már mind1,hogy mekkora méretű az adott HDD, fel fogja ismerni, ill. támogatni fogja az bármelyiket?
Egy kollégámnak 2011-es vagy '12-es modellje van,(pontos típusszámot nem tudok) és neki a 750 GB-osal és az az fölöttiekkel már nem boldogul a tv.
Más: tegnap kiírta a tv,hogy lehetőségem van szoftverfrissítésre, merjem engedni, nem fog elállítani nekem semmit, vagy nem lesz gond utána a tv-vel??
Új még nekem ez az "okostévé" dolog az életemben, ezért tűnhet úgy, hogy olyanra is rákérdezek, ami másnak elég nyílvánvaló...
A válaszokat előre is köszönöm -
-
-
Laca0
addikt
válasz #16729600 #28076 üzenetére
Jaaa! Felvételről volt szó? Arra nekem egy kis 160GB-os van "feláldozva", de lehet, hogy kicserélem egy 40GB-osra, az is elég oda.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
borist
tag
Hazavittem tesztre egy aktív dvb-t antennát, hát én sajnos nem találtam olyan menüpontot, ahol bekapcsolható lenen az 5V az antennakimenetre. Marad a passzív.
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit elveszve érzem magam. Megmondom őszintén, hogy nagyon tetszik az LG42LA620s viszont sem a 3D sem a wifi sem a Smart funkció nem izgat különösebben. Jó lenne pár tízest megfogni úgy, hogy a minőségben ezt ne vegyem észre. Tv nézés és filmnézés a főbb szempont de lassan a konzoljáték is aktuális lesz. Esetleg azt a pár tízezret egy 47" -re fordíthatnám hasonló paraméterekkel. ( A család a nagyobbra szavaz bármi is legyen az, de ugye könnyű nekik)
Nem ragaszkodom ahhoz sem, hogy idei modell legyen. Egész egyszerűen egy jó tv-t szeretnék hosszú távra a lehető legnagyobbatElőre is köszönöm
OnePlus3
-
törölt tag
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy 5.1-es hangfalszettet (vagy hogy is kell mondani). TV-m 42LK530-as. Az lenne a kérdésem, hogy van mód összekötni a kettőt egymással, hátha mégjobban szólna a tv?
TV-ről macerás lett volna nagyon kép, hogy milyen csatlakozói vannak, ezért csak kimásoltam a honlapról vagyis a használati útmutatóból.
A hangfalról egy kép.
Megoldható vagy felesleges költeni rá?
Köszönöm előre is,
Mess with the best / Die like the rest
-
törölt tag
Szívesen,valamint azért se érdemes,mert ez a yamada tejfölös bögre szett nem lenne nagy előrelépés a Tv hangszóróihoz képest,sajna a házimozi az drága mulatság még belépő szinten is.Újonnan olyan 150k egy belépőszintű 2.0 rendszer ( erősítő+2 hangfal ) ami már szól valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
Barkács szakkör:
megoldható, de csak szereo hangod lesz.
Ha jó a hangfalszett, akkor mind az 5+1 hangszóró szolni fog, de az is csak sztertó lesz.Legolcsóbb megoldás a tv-ből a fülhallgató kimeneten jack/rca kábellel kiviszed a hangot.
A hangfalat max hangerőre csavarod, és a tv távjával beállíthatod a kívánt hangerőt.
kicsit drágább megoldás:Digital analog konvertert veszel:
pl ilyet
tv hang optikán ki, és rca-val át a hangfalba.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Laca0
addikt
Ha a sárga RCA coax digital lenne (nem látom jól a képen), akkor vehetsz az ebay-en párezer forintért konvertert, amivel a tv optikai kimenetével össze tudod kötni.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
törölt tag
válasz huncutka1029 #28087 üzenetére
Ez a megoldás valóban,de az ő tv jén amint látom nincs füles kimenet,a drágább megoldást pedig ezért a szettért nem érdemes rááldozni.Sőt,szerintem egy fillért se...
[ Szerkesztve ]
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
A kiválasztott széria a LA740S, esetleg van vkinek ilyenje? Vagy van nála jobb választás is hasonló áron?
Üdv
-
Louro
őstag
Ksözönöm szépen a többieknek is. Ha minőségben nem lenne jobb, akkor nem vessződök vele. Igazából ingyen kaptam ezt a szettet és gondoltam hátha, de így ezekszerint csak egy porfogó.
-
huncutka1029
addikt
azért megpróbálhatod, ki tudja milyet szól, lehet hogy neked átmenetileg megfelel, mígy nem lesz jobb megoldásod.
Van füles kimenet a tv-den? akkor kb 200 Ft-ért vehetsz agy jck /rca kábelt, az nem akkora bukó, hogy ne lehessen bevállalni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Louro
őstag
válasz huncutka1029 #28093 üzenetére
Leírás szerint oldalt van. Majd megnézem.
Ha jól értem, akkor 2.0-át tudok csiholni így.
-
Ravenloft
tag
Srácok volna egy kérdésem (mivel jómagam még nem próbáltam). HDMI forrásból érkező TV adást, lehet valahogy rögzíteni HDD-re (gondolok itt a DVR funkcióra)? Vagy ez felejtős és marad a box-on belüli HDD-re mentés.
Thx!
-
atus72
őstag
Sziasztok,
42la660s és 42la667s között mi a difi?
A gyári oldal szerint semmi, de valami mégis?
Esetleg van valahol egy olyan táblázat ami az összes idei évi modellt tartalmazza és rendesen össze lehet hasonlítani?
Köszi.
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest