- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garamigg
csendes tag
válasz #20844032 #26502 üzenetére
Igen igen sajnos ezzel én is tisztában vagyok, hogy van, még moziban is szoktam látni, de amikor ahogyan fentebb is irtam úszik egy hal és kb 3 4 cm re tőle vetül a szellemképe na szerintem az nem okés jelenség! De akár a star trek into darknessben ott is vannak ilyen vicces dolgok, hogy adott a kép szereplő bármi és a szellemképe 3 4 cm re is elvetül!
GGT
-
törölt tag
válasz #20844032 #26500 üzenetére
Kis adalék a témához: a legjobb sztereoszkópikus 3d-s leképzést a jól megírt videójátékok adják, mert azok adaptívan módon működnek. 6-8 óra folyamatos 3d-s videojátékozás után rendesen belefárad az agy, nagyságrendekkel csökken a mélységérzékelés, de (teszteltem, nekem is) pár percig kilépve a sztereoszkóp leképzésből, szemüveg nélkül, a 3d-s kép 2d-s vetületébe is belelátja a csökkent mélységérzékelést.
Durva.[ Szerkesztve ]
-
ZaXXoN
tag
válasz garamigg #26494 üzenetére
Nem azt kérdeztem, hogy rossz szögből nézed-e, hanem, hogy rossz szögben? Ha teljesen a TV előtt vagy, de a fejed elfordítod 45 fokkal mondjuk balra, akkor jogos a szellemkép, mert a két polárszűrőn bemegy mindkét félkép. De azért felteszem, nem ez a gond.
Szerintem a biztos megoldás, ha bemész egy boltba, ahol ki vannak rakva ugyanilyen tv-k, viszed a szemüveged, és megnézed ott mi a helyzet:
1) ott is rossz, de csak a saját szemüvegeddel, a kirakott próbaszemüveg jó -> szemüveghiba
2) ott is rossz, mindegyik szemüveggel -> az agyad rossz bocs
3) ott jó, mindegyik szemüveggel -> a tv-d rossz. -
garamigg
csendes tag
válasz ZaXXoN #26506 üzenetére
Sajnos több ember is mondja, hogy valami nem kerek, ez meg sajnos kivitelezhetetlen amit irsz, hogy próbáljam ki, mert lassan 2 éves modell, én nem nagyon látok ilyen tv ket kiállítva, pedig már rég megcsináltam volna ezt a fajta tesztet! Ugyhogy marad a szervíz! Amúgy most beszéltem épp egy ismerősömmel aki picit jobban benne van ezekben a dolgokban mint én, és ő a tv fóliájára gyanakodik ahogyan Moby is említette picit feljebb!
GGT
-
dgyuri0123
nagyúr
"Normális, elfogadható a feketéje, nincsenek felhők sem bevilágítás."
Ki fejtenéd kicsit bővebben, hogy milyen beállításokkal használod? Nagyon érdekelne, mert eddig még senki sem írt ezekről konkrétan és számomra ezek a legfontosabb doldok.
Egy plazma tv-hez képest hová sorolnád a feketéjét ? Tudom,hogy őrülten hangzik, de kíváncsi lennék a véleményedre. Persze korántsem biztos, hogy van plazmás tapasztalatod, így csak próbálkozom.
Minap az LA620-at nézegettem boltban 1 millió lux társaságában és próbáltam ilyen körülmények között otthoni beállítást előcsalni belőle. Namost nagyon szimpatikus képe volt így a gyors beállítást követően. Csakhogy az otthoni környezet teljesen más és pont azért tettem fel a kissé furának ható kérdésemet.Tudnál segíteni valamennyire? Köszi.
"csak a zene van"
-
sbalu1
senior tag
válasz dgyuri0123 #26508 üzenetére
Nekem is ez a tipus van és az a tapasztalatom, hogy jó forrás esetén, pl. Mindig TV, pláne HD felbontásban, igen jó a képe ennek a tévének.Ebben az esetben én a standard gyári képi beállításokhoz nem is igen nyúltam, mert úgy a jó ahogyan van.Érdekes módon még az SD adások is jobbak ennél a szolgáltatásnál mint az általam előfizetett Tré Homos digi adásoknál.Gyanakodom a Set-Top boxra, amit még az előző szolgáltatómtól örököltem, lehet le kéne cserélni egy normálisabbra.Rosszabb minőségű forrás esetén el lehet játszani a képi beállításokkal, de tutit nem lehet mondani, mert ez eléggé szubjektív, hogy kinek mi tetszik, ráadásul sz@rból aranyat mint tudjuk sajnos nem lehet csinálni.Ha nagyon akarnék biztosan találnék hibákat, de felhősödést nem igazán fedeztem fel.Külön örültem annak, hogy ennél a tipusnál megtartották a direkt ledes módszert, így a bevilágítással nem igen kell foglalkozni.A 3D-je meg egyenesen csodálatos hiába, mint írják nem full HD a passzív technológiájából adódóan.A Prémium tartalmakat (Fuso, YouTube, Internet) is nagyon szivesen használom.Persze a PC-ét, mobil eszközöket ilyen téren nem váltja ki, csak kiegészíti.Vannak dolgok amik nem annyira tetszenek, pl. a távirányítón az irányválasztónál elég könnyű mellényomni, kicsit lassúnak tartom a csatorna váltást, a firmware frissítésnél se jó az, hogy nem tudni előre, hogy min változtattak és nem lehet downgradelni, visszalépni sem, de ezek bagatell dolgoknak tünnek, ha az össz értéket nézem.Szumma-szummárum, nagyon örülök, hogy a több éves és emiatt már elavult Sony Bravia tévémet lecseréltem erre.
-
agyaska
csendes tag
Valóban lehet magic távirányitóval más eszközöket irányitani,vagy használhatatlan opció?Én egy Amiko Alien STB- ét szertnék,de sajnos nincs a listában.Ha volt már erről szó itt a fórumban megköszönném a linket
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a 47LA660S készülékem. Lenyűgözött, azonban van számos kérdésem...
1. Bevilágítás
2. iPhone 4S-re átküldve szaggat, akadozik a kép és a hang.
3. Lassú a böngészője
4. Nem találok sehol másnál bevált jó kép beállítástSegítenétek?
[ Szerkesztve ]
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Dave567
addikt
válasz Fail3D! #26471 üzenetére
Azt ugye tudod hogy más panel van az lg-ben, és a samuban is?
De ha neked bajod van az lm620-al, akkor mért szeretnél LG-t venni?
Az LA széria is ugyan úgy felhősödik mint az LM, csak valakinél jobban látszik, neked sajnos nem volt szerencséd, de Lacának igen, Szcsicsi is szenved veled, de másnál meg tökéletes.
Az más kérdés hogy 55"-os lg-t nem vennék, mert a felhősödés/bevilágítás mérettől is vàltozik.
Aki lg-t szeretne venni, azoknak el kell fogadni a komPromisszumokat.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Hókusz Pók #26513 üzenetére
A képen nem làtok semmi hibát, ha nagy a bevilágítás akkor próbálgasd állítgatni.
Wifin netezel?
Kép beállítást ne is várj senkitől, mert mindenki más képp szereti, lehet hogy amit más használ, az neked nem lesz jó. -
syl5
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 42-es LN5400-as TV-t, de rohadtul nem vagyok vele megelégedve. Már egy hete itt van, de folyamatosan az pörög az agyamban, hogy viszem vissza, mert nem jó.
Egy dolog az, hogy szabályosan kiégeti a szememet, fáj tőle nagyon a szemem, de egyszerűen lehetetlen úgy beállítani, hogy mindig szép képet adjon. Vagy a piros túl sok, de annyira hogy égeti a retinám, vagy az egész kép zöldes-kékes árnyalatú, vagy akkora kontraszt van rajta, hogy világít a kopasz csávó feje, ugyanakkor más csatorna meg olyan mintha egy szürke szűrőn keresztül nézném. Egy szóval szar az egész, nagyot csalódtam és legfőképpen azért mert rohadtul fáj tőle a szemem, és egy hete folyamatosan állítgatom, de egszereűen lehetetlen normálisan beállítani.Tapasztalt valaki hasonlót közületek, ha igen akkor hogyan oldotta meg, milyen beállításokkal?
Illetve elvileg a TV tudja a Trumotion-t, de rohadtul nem találom a menüben. Ilyen van hogy szemkímélő fényerőszabályzás, ráadásul az is csak egy két módban. Ez lenne az?
Még annyit hogy játék alatt, ahol játékgép módban használom, akkor nem annyira fáj a szemem.
Meg nekem a pontos modellem az 42LN5400-ZA. Nem tudom mit jelenthet a ZA, lehet emiatt nincs Trumotion, és ezért szar az egész, valami lebutított darab?
Tény, hogy alsó kategóriás TV, de attól még elvárhatná az ember, hogy 110 000 Ft-ért, ami rohadt sok pénz manapság egy olyan készüléket kapjon ami nem károsítja a látását, és használható.
Köszi,
s -
törölt tag
Nehéz erre mit mondani, hiszen rossz beállításokkal se egy lézer fegyver a TV, ami taccsra teszi az ember szemét, kiégeti a retináját és vakságot okoz Még a 3D érzékenység elmegy,de ez kicsit mintha túlreagált pánikroham lenne.Bocsi ,de ha tényleg ez a helyzet és van rá módod,azonnal vidd vissza.
-
BloodRay
veterán
200x200-as a tv felfogatása, szóval amit néztél konzolt az biztosan jó lesz.
(#26471) Fail3D! -> Ez az egész amit írsz azért igazán mókás, mert az ES6100 konkrétan egy sz@r. Pont ez az a Samsung ami nem tud full HD-t 3D-ben és a 3D közbeni gyengébb frissítés miatt még a szemüveg vibrálása is erősebben kijön ennél. A durva foltosodásról és a nem létező fehér színről már ne is beszéljünk...
(#26516) syl5 -> LN5400-ról még teszt is volt a PH!-n, javaslom annak olvasását, van benne képbeállítás is ha jó emlékszem. Egyébként kategóriájában messze a legjobb panellel rendelkezik az 5400-as, ezt bizton állíthatom, jópár darab után.
Nem tud Tru motion-t és így 100Hz-et a készülék, ezt nem is tudom honnan szedted?
Képbeállításhoz vagy a Normál, vagy a Haladó módok egyikéből indulj ki.
A ZA nem jelent kb semmit a típusszám után, max csak azt hogy hova, kinek lett szállítva.
A látásod tuti nem fogja károsítani a tv, de normálisan beállítani mindegyiket be kell."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
huncutka1029
addikt
Szia,
Elhisszük, hogy bosszant a dolog, de légyszíves mellőzd, a csúnya szavak használatát, elég ha utalsz rá, mert a modik törölni fogják a HSZ-edet.
Először is javasolnám, hogy olvasd el figyelmesen a használati és kezelési útmutatót!
Utána, a kövi javaslataim vannak:
Ha az egyik csatornán, túl éles a kép, a másikon meg fakó az nem a tv hibája!
milyen forrásod van? kábel tv, vagy földfelszíni, estleg még analóg adást nézel?
ezek azok az infók, ami alapján tudunk segíteni.
1: A használati módot átállítottad bolti bemutatóról otthoni használatra?
2:A tv menüjében van egy picture wizard / képvarázsló,
futtasd le, és ez majd segít egy megközelítően jó beállítást találni. Előtte érdemes egy gyári visszaállítást csinálni, mert valszleg, már mindent orba szájba elállítottál...
3: ha még mindig durva, akkor A háttérfényt vedd le 35-körüli értékre, a kontraszt ne legyen magasabb 80-nál, és a színtelítettséget is állítsd 70 környékére. a fényerő külön szabályozható, nem összekeverendő a háttérfénnyel! ez se legyen nagyobb 50-es értéknél. Ha van dinamikus kontraszt, akkor azt állítsd alacsonyra.
4: a színhőmérséklet legyen normál, akor newm lesz se zöld, se piros a manus feje.
A true motion az a mozgásokat javítja, semmi köze a szemkímélőhöz! az csak a fényerővel játszik.
A true motiont, ha tudja a tv akkor a beállítások, kép beállítások speciális beállítások között találod.
csak akkor használható, illetve kapcsolható, ha nem játékgép, vagy pc módban van a bemeneti forrás.ezek egy átlagos fényű szobában élvezhető képet adhat, ez alapján a saját ízlésednek megfelelően állíthatod.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
BloodRay
veterán
válasz huncutka1029 #26521 üzenetére
LN5400-ban mint írtam nincs Tru Motion.
Dinamikus kontrasztot én meg kapásból kapcsolom is ki, még alacsony fokozaton is zavaró lehet.
Fényerőt meg azért inkább a saját körülményeinek megfelelően állítsa be(mennyire világos a szoba), de tény, hogy bőven lehet visszavenni belőle."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Ametist
csendes tag
Szervusztok,
tanácsot szeretnék kérni Tőletek. 40-es LED TV-t keresek, idősebb személynek.
Fontos, hogy elsődlegesen a MindigTV adások, kisebb mértékben USB-n lejátszott filmek képe szép, jó minőségű legyen. Smart, 3D nem szempont!
Melyik típust ajánljátok? Alacsonyabb árfekvésben keresek készüléket. -
huncutka1029
addikt
válasz BloodRay #26522 üzenetére
okés, utána láttam, én nem voltam biztos benne, ezért írtam feltételes módban " ha van benne"
A dinamikus kontraszt, engem annyira nem zavar az LW-n sőt, kicsit talán jobb a feketéje is "látszólag" ha bekapcsolom.
-
sbalu1
senior tag
válasz huncutka1029 #26525 üzenetére
LA620S-en nekem is hasonló a tapasztalatom evvel kapcsolatban.
-
syl5
őstag
válasz #16729600 #26518 üzenetére
Tényleg fáj tőle a szemem, és tényleg nem találom a megfelelő beállításokat. Túl sok különbség nincs a profilok között sem, ugyanolyan rossz mindegyik.
A direkt meg nem nevezett 6 éves LCD TV-vel nem voltak ilyen gondok, egyszer odaültem elé, rászántam azt az 1 órát, hogy beállítsam azóta éveken keresztül úgy működött és minden körülmények között megfelelő képet adott.(#26520) BloodRay
A tesztről nem tudtam, mindenképp elolvasom és kipróbálom azt a beállítást. Nagyon remélem, hogy segíteni fog, mert nagyon nem szeretném visszavinni, de ha ez sem segít akkor nagyon úgy tűnik nem lesz más választásom.
Ne értsetek félre, nekem semmi gondom nincs az LG-vel, nem érdekel a márka, felőlem akár Sony is lehet, ha nem jó, akkor azt is leszarozom. LG telefonom és monitorom van.(#26521) huncutka1029
Ugyan nem olvastam a UG-ot, megjegyzem nyomtatva nem is adtak, de a TV szoftvere tartalmazza, de úgy gondolom egy ilyen végtelenül egyszerű menürendszerhez nem kell.
Nyilván nem minden a TV hibája, rossz minőségű az adás, ez tény. Viszont az elgondolkodtató, hogy az előző 6 éves TV minden gond nélkül áthidalta ezt a problémát. Főként kábelen érkező analóg SD adásokat nézek, de az antennás digitális HD m1 is ugyanúgy megfájdította a szemem 1 óra tévézés után, és a digitális SD adásoknál is nagyon sok a piros például.
1. természetesen egysejtűnek nézel?
2. próbáltam, nem jó, semmit nem ér
3. háttérfény nagyon lent, 27 jellemzően, kontraszt 70, színtelítettség 60, 70 az már sok, fényerő 48
4. színhőmérséklet, normálon túl kék minden, meleg1-en már sárga a fehér. Ezt mondom, hogy egyszerűen nincs használható beállítás, normálon végre fehér a fehér, viszont minden egyébnél sok a kék-zöld, meleg1-nél meg már sárga a fehér. -
hörcsi77
tag
Hali
rendelkezem egy lg42lm649s típusú tv-vel. Amikor normál filmet nézek (nem 3D) akkor egyes jeleneteknél, a mozgó emberek vagy mozgó tárgyak tárgyak sziluettje bekockásodik.
Wd tv live készülékkel szoktam a filmeket lejátszani, de már direktbe hdmi csatlakozóval is összekötöttem a tv-t a laptoppal és így is ezt csinálja. A laptopon ugyanezen film teljesen jó. Valakinek van ötlete?
köszi -
gahor72
aktív tag
Uraim!
Az új Chip magazinban írnak egy bizonyos chansort nevű,free progiról,amivel lehet a pc-n szerkeszteni az lg tévék csatornáit.
Már csak ki kéne próbálni.
wiki:[link]
üdv -
gahor72
aktív tag
ZA: Zambézia,Zaire stb....
A feketéket nem zavarja,mert rosszabb a szemük,viszont másuk meg jobb.....
-
huncutka1029
addikt
válasz gahor72 #26531 üzenetére
igen lehet szerkeszteni több progival is a gond ott kezdődik, hogy nincs csatorna lista exportálási / importálási opció a tévén.
Azaz van a 2011-es modelleken a hotel mode előhívása után, a tv link loader menüből.
De az LM sorozattól már nem elérhető a hotel mode a saját távirányítóval.
Szal, innentől elég nehéz szerkeszteni.......a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz hörcsi77 #26528 üzenetére
állítsd át a bemeneti forrást set top boxra.
És nézd meg, hogy a képjavítók közül mi van bekapcsolva.
Ha a true motion és a vaósághű mozi egyidejűleg van bekapcsolva, akkor is ez a jelenség fordul elő.
A true motiont ilyenkor ki kell kapcsolni.Illetve nézd meg a lejátszó 24P módban van e? ha 50-60 Hz-en megy, akkor is okozhat ilyet.
Meg lehet próbálni másik jobb minőségű HDMI kábellel is, lehet az is meg van törve, vagy csatlakozó hibásilletve ahogy előttem is írták, lehet tömörítési, kódolási hiba is.
-
gahor72
aktív tag
válasz huncutka1029 #26534 üzenetére
Talán ha rákattintanál a linkre........
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Dave567 #26514 üzenetére
Ez így van.De kb 3-4 ember is irt privibe ,hogy megoldódott-e a gond mivel ők is ezt látják.Abban maximálisan igazad van hogy kompromisszumot kell kötni ha LG-t veszel vagy pl. más márkát is...bár én még 2 márkát tudtam "tesztelni" A felhősödéssel kapcs nekem 55 coll van és nem volt felhősödés egyáltalán csak bevilágítás a bal felső sarokban (minimális) és ez összeszerelési hiba lehetett mivel enyhe nyomásra eltünt,de mióta panelt cseréltek azóta totál felhős olyan mint a samum volt alapba.
Amit Syl5 ír ismerős...mármint hogy ég a szemem és nem tüzel ...szóval trumotion nélkül számomra nézhetetlen bármilyen jelről viszont trumotion használatánál meg a gyors mozgás-jelenet darabokra hullik....de ezt többször leírtam már csak sajna nincs megoldás.Normál jeleneteknél gyönyörű képe van. -
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni az ügyben, hogy van egy 42LM3450-m, és mikor USB-ről nézek vmit, egy bizonyos idő múlva automatikusan folytatja a felvételt(kb 5 perc?), vagy a menüből kidob, és a tv adás jön be. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni, vagy meghosszabbítani? Sajnos a TV használati útmutatójában ilyet nem találtam, meg a menüben sem akadtam ehhez hasonlóra.
Válaszotokat előre is köszönöm.Üdv!
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-
huncutka1029
addikt
válasz gahor72 #26536 üzenetére
megtettem!
LG has completely removed end-user access to the In-Start menu from the standard remote control unit and phone apps and require you to use a special service remote control unit. So the only way to activate the In-Start menu on the 2012/2013 models is to use a programmable remote control, like a Logitech Harmony 300 or an On-For-All URC-3920.
Erről írtam, a 2012-es LM modelleknél!
Csak már nem írtam oda ezredszer, hogy ir hack, vagy univerzális távpiszka kell.
De az LM sorozattól már nem elérhető a hotel mode a saját távirányítóval.
Szal, innentől elég nehéz szerkeszteni.......Én is ezzel a progival szoktam rendet tenni az LW tévéimen, ha a szolgáltató, felcseréli őket.
annak ellenére, hogy a csatornafrissítés ki van kapcsolva.
Ot lóg egy pendrive, az usb hubon, azon rajta van a lista, és ha gebasz van, már töltöm is vissza[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz -Bandi- #26538 üzenetére
arra gondolsz, hogy ha megállítod a filmet, 5-8 perc múlva automatikusan elindul a lejátszás?
ez teljesen normális.
Ha meg a home menüben, vagy más almenüben vagy, és 5-8 percig nem csinálsz semmit, akkor onnan is kilép.
Ez is normális, máskülönben akár "be is éghet" az állókép.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz huncutka1029 #26540 üzenetére
lejárt a szerk idő.
Most csekkoltam anyósom LN750R tévéjén a dolgot,
Működik, usb clone menü alatt lehet kimenteni, és importálni is.a csatornalistát
A csatorna lista másolásánál egyébként automatikusan lement egy global clone.tll fájlt is
notepadon megnyitható. Az összes beállítá, a csatorna, kép infók minden benne van.
Az egészet nem másolom be, mert nagyon hosszú de így néz ki:
[OFF]<TLLDATA>
<ModelInfo>
<ModelName type="0">32LN570R-ZA</ModelName>
<CloneVersion type="1">
<MajorVersion>001</MajorVersion>
<MinorVersion>000</MinorVersion>
<SatelliteDBVersion>300</SatelliteDBVersion>
</CloneVersion>
<DTVInfo type="0">DTV_DVB</DTVInfo>
<country type="0">EU</country>
</ModelInfo>
<SatelliteDB>
<SATDBInfo>
<SatHdrInfo>
<MagicNo type="0">0</MagicNo>
<SatSlotStatusTable>
<slot0 type="0">255</slot0>
<slot1 type="0">255</slot1>
<slot2 type="0">255</slot2>
<slot3 type="0">255</slot3>
<slot4 type="0">63</slot4>
<slot5 type="0">0</slot5>
<slot6 type="0">0</slot6>
<slot7 type="0">0</slot7>
</SatSlotStatusTable>
<Reserved type="0">0</Reserved>
<CurrEndIndex type="0">38</CurrEndIndex>
<NavIndex>
</audio_srs_tsxt>
<audio_balance type="0">0</audio_balance>
<audio_clear_voice_level type="0">2</audio_clear_voice_level>
<audio_description_volume type="0">0</audio_description_volume>
<audio_ez_soundrite type="0">1</audio_ez_soundrite>
<voice_language type="0">1</voice_language>
<audio_bbe type="0">0</audio_bbe>
<audio_tv_speaker type="0">1</audio_tv_speaker>
<audio_description type="0">0</audio_description>
<audio_description_beep type="0">0</audio_description_beep>
<audio_mode_digital_out type="0">1</audio_mode_digital_out>
<audio_clear_voice type="0">1</audio_clear_voice>
<audio_auto_mode type="0">1</audio_auto_mode>
<audio_sound_bar type="0">0</audio_sound_bar>
<audio_arc type="0">0</audio_arc>
<audio_sound_type type="0">0</audio_sound_type>
<audio_eq_band1 type="0">9</audio_eq_band1>
<audio_eq_band2 type="0">9</audio_eq_band2>
<audio_eq_band3 type="0">4294967289</audio_eq_band3>
<audio_eq_band4 type="0">4294967291</audio_eq_band4>
<audio_eq_band5 type="0">9</audio_eq_band5>
<volume_control type="0">2</volume_control>
<dynamic_equalizer type="0">1</dynamic_equalizer>
<bass_booster type="0">1</bass_booster>
<audio_delay_bypass type="0">1</audio_delay_bypass>
<audio_lipsync_speaker type="1">[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz gahor72 #26533 üzenetére
Ez komoly?
Afrikába szánt Tv-t adtak nekem?Az egyébként rohadtul elképzelhető, hogy teljesen mást hoznak pl Európába meg Afrikába.
Más:
Megnéztem a Ph-s beállításokat. Hát egy fokkal jobb, a színeket hellyel-közzel helyretette, de még mindig fárasztja kicsit a szemem.
És ebbe a TV-be IPS panel van?
Láttam már IPS panelt, de az jóval jobb volt.
Az is furcsa, hogy az LG magyar oldalán egy szót nem írnak IPS panelről, míg Indiánál ott van. Mondjuk van ott még a magyar oldalon félreinformálás.Lehet írok az LG-nek, hogy mi az hogy Magyarországon Afrikai árut forgalmaznak.
-
huncutka1029
addikt
nehogy már!
azok a betűk ahogy régebben már írta valaki, azt jelöli, hol gyártották a panelt, és milyen tipusú
Ezt írja az eredeti :
How to read the model? Example 55LMG620
55 - screen size diagonally in inches
L - displays LCD technology
M - the model yearM - 2012 Nano Led 3D
S - 2012 Edge Led
W - 2011 Edge Led 3D
V - 2011 Edge Led
K - 2011 CCFL backlight
X - 2010 Full Led 3D
E - 2010 Edge Led
D - 2010 CCFL
H - 2009 HCFL
G - 2008 CCFL
F - 2007 / and 2009 /
C - 2005
B - 2004/2007 andG - Google TV
6 - Series and Class9 - flagship series
8 - top series
7 - Top Series
6 - medium series
5 - medium series
4 - budget series
3 - Budget Series
2 - base set2 - sub
0 - body color and extras9 - white
5 -
4 -
3 -
2 -
1 - Bronze
0 - silverAnd - last letter of model code shows in Tuner
- No end point - DVB-T / C - across Europe
T - DVB-T/T2/S - UK only
U - DVB-T2 / C - UK only
N - DVB-T / C - only for Norway, Denmark, Finland, Sweden
W - DVB-T/T2/S - only for Norway, Denmark, Finland, Sweden
G - DVB-T / S - only Italy
A - DVB-T / C - only Italy
S - DVB-T/C/S - across Europe
H - hotel tv / LG200H /
C - commercial hotel tv / LH250C, LH301C, LH201C /How to understand the where is intended and what is loaded die?
Look at the label on the back of the TV-model 19LH2000-ZA.ARURLBU
Z - regional destinationZ - Europa
U - Asia
T - Miedlle East, Africa
N - North America
A - Australia
S - South AmericaA - The design of the housing and the pedestal
A -
C -
C -
D -
E -
F -
N -A - place where the PCB
A - LG Electronics Korea
In - LG Electronics Rusia
C - LG Electronics CzechTehát a ZA Európába szánt, kóreában gyártott készülék!
[ Szerkesztve ]
-
Hókusz Pók
aktív tag
Újabb gondok adódtak... 24-25 GB méretű filmeket szereztem (.mkv, .m2ts, stb.), amelyek 1920x1080 felbontásúak, mégsem teljes képernyősök, hanem letterboxban futnak (külső HDD-ről a TV saját lejátszójával). Bezzeg az SD TV adások teljes képernyősök. Ez miként lehetséges?
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Laca0
addikt
LM620S. A DVB-T felvételen el van csúszva a kép meg a hang. Nem nagyon, de éppen zavaró mértékben. Másnál is így van?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Dave567
addikt
válasz Hókusz Pók #26539 üzenetére
Iphonba sajnos nem tudok segiteni.
A tv beépített wifije miatt szaggatnak a cuccok, nem hiszem hogy a net a hibás. -
Tékozló
tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a 47LA660S TV-m, de elég a bajom vele. A bal alsó bevilágítás nagyon erős. A többi egész jó (normális), de ebben a sarokban 5-ször nagyobb (kb. 15 cm felfelé és jobbra is a kép közepe felé irányban). Ez így elég nagy terület, mert az összes többi bevilágítás együtt nem tesz ki akkora területet, vagy max. annyit, mint ez az egy sarok.
Ráadásul van egy pixelpötty is, ami fekete háttérnél látszik kéken 1,5 méteres távolságig. Úgyhogy most csalódott vagyok, pedig elég jó lenne a TV másban, talán még annyi, hogy a netkezelés, böngészés scrollja lassú. De ez nem tragédia, míg előbbiek nagyon zavarnak. Igaz alapból 80 W körül fogyaszt, míg lejjebb vett fényerőnél, meg ECO módban (kis és normál értéken).
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest