- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Bedugtad az upstream csatlakozót ami a monitor és a PC közé illik?
Gyanítom az USB hub nem a monitor tápjáról veszi az áramot, hanem az upstream portról...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
air76
tag
Sziasztok,segítség kellene.Vásároltam egy LG UltraGear 32GP850-B monitort amin van kettő usb 2db 3.2 meg usb hub.Ha bedugok az usb-be egy led fényt semmi,ha sima usb-t dugok bele semmi..Most nincs az usb portokba annyi áram hogy elég legyen?
-
CapriBoy
tag
válasz Patrik.Varga #1 üzenetére
Irreális ár, ez ennyiért gyenge...
-
Ezt a freesync demót le lehet valahonnan tölteni? Nem találom sehol.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
elefant
őstag
sziasztok! köszönöm szépen az észrevételeket!
Kiegészítettem, javítottam az anyagot!
köszönöm szépen még 1x!
-
Kansas
addikt
Semmi gond, van FreeSync 60 Hz-en, az én 4K monitorom is 40-60Hz-es tartományban működik FreeSync-kel, de az nem a Premium fajta.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
yodamastah
őstag
LG oldalán a specifikációk szerint a monitor kapott ATW-t.
32" UHD 4K (3840 x 2160) Nano IPS Black with ATW
A tesztben erről egy sor nincsen (glow)
Ha van ATW, a 260e Ft máris barátságos árnak tűnik.
-
Kansas
addikt
A FreeSync Premium-nak nem követelménye véletlenül az LFC és a 120Hz?
Az AMD oldaláról:Mondjuk az LG termék oldalon egy szó sincs FreeSync Premium-ról, csak mezei FreeSync-ről...
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Patrik.Varga
tag
260e forintért 90% alatti KALIBRÁLT AdobeRGB szintér a nevetséges kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL U2719D Új állapotú
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest