Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsuhasz1
csendes tag
Ha jól olvastam, az nvidia állította, hogy fog csinálni sli profilet a játékhoz, csak nem a release day-en.. Rákényszerítve nekem kicsit jobb, viszont single carddal játszhatatlan
-
-
Fornax
tag
Sziasztok! Lenovo Y50 70 -hez sehol (még a lenovo.com -n) se találok kompatibilis dokkolót. Én vagyok a béna, vagy nem is létezik?
LG 42LF652V
-
beloadjoker
őstag
válasz
Fornax #12755 üzenetére
Max ilyen usb-s szutykok vannak y modellekhez, ha olyan dokkolóra gondolsz mint amik thinkpadekhez vannak akkor sajnos az felejtős :/
Én is kerestem mert kis x200am dokkolóját nagyon szeretem de olyasmi nincs csak thinkpadekhezOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Tibe
aktív tag
Most akkor jó a legújabb driver vagy sem?
-
vtommy
aktív tag
Fallout 4 + y50, nem rossz, med-high-on karcolgatja a 25-30 fps-t, nálam még ez az élvezhető tartományba tartozik. (12 gb ram + ssd kombóval) Reméljük, ha végre képesek lesznek egy normális drivert kiadnia 860M-hez, dob rajta egy kicsit.
A játékról amúgy annyit, hogy nekem kicsit monoton. Ezek a power armor, meg ilyesmi epic, flash, hype dolgok nekem annyira nem jönnek át... inkább elmentem helyette mozizni.. pedig az előző 2 nagy kedvencem volt. Lehet, hogy öregszem
-
nmy1212
tag
Nálam az új NV driver, Y50 és 860M 4gb, új map töltésnél-nél, hack-nél és lockpicknél rommá fagyasztja a gépet. Jelenleg 353.62 driver van fent azzal megy borderless, windowed-ban.
-
Fornax
tag
válasz
beloadjoker #12757 üzenetére
Igen, olyanra gondoltam mint ami a Thinkpadhez van de csak ahhoz találtam. Köszi a választ!
LG 42LF652V
-
bbubby00
őstag
Most azon filozom, hogy az a 3x7ezer megeri a +1ev garit LSZ-nal?!
Eladó és kiadó Mazda MX5: www.hasznaltmx5.hu
-
bbubby00
őstag
válasz
marilllyo #12767 üzenetére
Lehet, hogy kihagyom azt az átnézést, főleg, h sokan panaszkodtak a hűtésromlásra.
Ha jelképes összeget kérnének érte és tényleg arra menne, hogy megbizonyosodjanak afelől, h rendeltetésszerűen használom a gépet akkor aztmondom h OK. De 7k a semmire?! Na még meggondolom.
Valakinek esetleg tapasztalat erről a plusz LSZ gariról?!Eladó és kiadó Mazda MX5: www.hasznaltmx5.hu
-
marilllyo
veterán
válasz
bbubby00 #12769 üzenetére
Hát én mikor először elvittem hozzájuk.. Konkrétan nem tudtam utána játszani mert a Chrome -tól 100 fokos lett. Vittem is vissza, hogy hahó... Valami nem stimmel. Megcsinálták... Most meg nem tudom 75 fok fölé fűteni semmivel....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
v1kt0hr
tag
Milyen SSD-t ajánlotok y510p-be?(min 128gb)
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
marilllyo
veterán
Ez a Lenovo Energy Management működik valakinek W10-en? Ez a takarékossági mód nálam nem jó. Nem tudja 50-60% között tartani az akksit.
-
kzolee216
aktív tag
Ezt nézzétek. Nagyon beteg, de lehet jó ötlet
[link] -
aclandiae
senior tag
i7, 8gb ram, 755 sli: elfut a batman arkham knight, ac unity, ac syndicate és a gta 5?
-
-
Danex
addikt
válasz
kzolee216 #12777 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy nem lehet rárakni a hátlapot, illetve plusz ventilátorok nélkül (amik ezt fújják) annyit ér el vele, hogy később éri el a maximális hőmérsékletet.
Több értelme van a ventilátor azt hiszem barna vezetékét kikötni , arra egy kapcsolót és akkor lehet kapcsolni 100%-ot vagy eredeti fordulatszámot.
-
aclandiae
senior tag
válasz
Plazmacucci #12779 üzenetére
...és milyen grafikai beállításokkal?
-
marilllyo
veterán
-
Maxsteel
csendes tag
Üdv Hölgyek -Urak!
Adott egy Lenovo Y70-50-es lapi, és ebben szeretném a gyári 2x2Gb ramot egyelőre 2+8ra cserélni házilag, van valami plomba benne ami ezt gátolja vagy probléma nélkül nekiugorhatok?
-
LucentTwo
tag
-
rosand86
csendes tag
válasz
Maxsteel #12784 üzenetére
Az enyémben 1x4Gb RAM volt, az mellé tettem egy 8Gb-os modult.
Nem láttam semmi matricát. A szétszerelésnél vigyázz, a hálózati kábel csatlakozónál nehezen jön szét. Nézd meg párszor a youtube-os szétszerelő videót.A RAM vásárlásnál arra figyelj, hogy DDR3L kell bele, tehát asszem 1,35V-os.
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
válasz
rosand86 #12787 üzenetére
Így van, szerintem egyik 4gb modellben sincs 2 memóriapanel, egy darab 4 gigás hynix vagy samsung modul van benne, ami mellé simán be lehet csapni akármilyen 8 gigásat(DDR3L, 1.35V). Az alja viszont nem jön le anélkül, hogy ne törne le 1-2 tartó pöcök róla .. vagy csak hatalmas szerencsével.. de ezt szervizben nem nézik, szóval hajrá.
-
sanis77
csendes tag
Én is szeretnék a gépembe (y510p) venni ramot, mert jelenleg csak 4 van benne.
Viszont nem értem, hogy mit jelent a DDR3L ben az L betű, szinte csak olyat találok, ami sima DDR3. (persze laptophoz valókat nézek)
4 gb-t akarok még mellé tenni, tudna valaki mutatni egy olyat, ami tuti jó bele?Egyébként tudja valaki, hogy a stock RAM a gépben hány Mhz-es? 1333, ugye?
Még egy kérdés: játékoknál, programoknál mennyivel lesz észrevehető a +4 gb?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Szétszerelés nélkül lehet valahogy ellenőrizni hogy van e a gépemben ngff csati? /y510p/ szériaszám alapján vagy valami? Vagy ez mitől függ/függött?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
marilllyo
veterán
válasz
sanis77 #12789 üzenetére
Hát én szerintem kelleni fog bele az a +4 GB. Nem tudom melyik típus van neked de már maga a windows is szabadabban mozgatja a programokat, ha van hová szétterülnie. De játéknál egy konkrét példa. BF4. Oda 8 GB kelleni fog.
(#12790) beloadjoker: Szériaszámból elvileg lehetne következtetni de még úgy is voltak meglepetések.... Szedd le a hátlapot. Nincs 5 perc a visszaszereléssel együtt.
-
y510problema
csendes tag
sanis77-nek akartam címezni
Én úgy tudom (nekem is 4GB-s van) , hogy a 4gb-s y510p-ben Ramaxel ram van és 1600 Mhz-n működik. És az L betű tudomásom szerint azt jelenti, hogy nem 1,5 V hanem csak 1,35 V kell a ramnak, tehát alacsonyabb a fogyasztása.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
-
Maxsteel
csendes tag
válasz
rosand86 #12787 üzenetére
Köszi az infót mindenkinek !
Közben ránéztem AIDA-val is, de ott olyan érdekességgel is találkoztam, h. 4 memóriamodul helyet ír, és max 32 GB-s bővíthetőséget, ezek valós adatok lehetnek ? Mert én még egy laptoppal se találkoztam amiben 2-nél több memória foglalat lett volna... ( szétszedésre még nem adtam a fejem, gondoltam majd mindent egyben, memória-SSD, így egyelőre csak a lehetőségeket mérlegelem )
-
insyde5
aktív tag
válasz
y510problema #12793 üzenetére
Az Y510p MAX ilyet képes kezelni:
PC3 14900 (204-Pin DDR3 SO-DIMM DDR3 1866Mhz)
2 slot
Max 16 GB
-
triplagbr01
csendes tag
Szervusztok!
Y500 650m SLI -vel bűvészkedek. "új" 8.1 windows vBios update kinyírta az SLI-t, továbbá nem egyezik a 2 vga bios verziója. Tudtok tanácsot adni? Esetleg linket, amivel vissza tudom állítani az előző állapotot?
Esetleg TEchInferno forum-ra van é valakinek teljes értékű hozzáférése? (letöltésekhez is)
http://forum.techinferno.com/lenovo-ibm/2874-lenovo-y400-y500-unlocked-bios-wlan-whitelist-mod.htmlElőre is köszönöm!
Üdv
Gbr -
->Raizen<-
veterán
Wow de jó ez a y50-70 highon szépen megy az ac syndicate is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6320 Laptop/Notebook, 13,3" Kijelző, I7-2640M, 8GB DDR3, 250GB SSD, WIN 10
- Dell Latitude 7490, 14" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD W10/11, Számla, Garanci
- MacBook Pro Retina 15" Mid- 2015 (2,2GHz i7, 16GB DDR3, 512GB SSD, Iris Pro 1536 MB)
- MacBook Pro 13 2019
- HP ProBook 650 G1, 15,6" HD, I7-4610M CPU, 8GB RAM, 128GB SSD, 1GB VGA, WIN 10, Garancia, Számla
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest