Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz
marilllyo #12249 üzenetére
Nem azt mondta valaki, hogy leragasztják utána? mert akkor érdekes lesz visszarakni
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
vtommy
aktív tag
Hát, én sem vagyok elájulva ettől a win 10-től, UHD felbontást továbbra sem kezeli sehogy sem... igazán semmi olyan új dolog nincs, amitől eldobnám az agyam
Valaki tudja esetleg, ha a tool-al raktam fel manuálisan a 10-et, a $Windows-BT rejtett mappa miért van még mindig ott a C meghajtón? Tudtommal az egy ideiglenes mappa, ami a win10 frissítést tartalmazza.. de miután lefrissítettem is ugyan úgy fogja a helyet.
-
y510problema
csendes tag
Bővíteni szeretném az y510p laptopom RAM méretét, szerintetek ez a RAM jó lenne bele: http://ipon.hu/webshop/product/kingston_4gb_notebook_ddr3l_1600mhz_cl11_kvr16ls11_4/481080 ?
-
CHaooSS
őstag
válasz
y510problema #12253 üzenetére
Szia
persze, jó bele.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
beholder00
tag
Üdv!
Valaki szerzett/rendelt már garancia matricát? Itt találtam vagy esetleg protipp? Takarítás közbe nem foglalkoztam vele, gondoltam lehet rendelni, de nem sok helyen árulnak
-
barnam_
nagyúr
válasz
beholder00 #12255 üzenetére
Szia,
Felesleges matricáznod, ha nincs semmi sérülés a gépen, nem fognak a matricával foglalkozni
-
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet szerintetek, hogy a Lenovo honlapján illetve a Lenovo Companion programban az Y50-70 laptopra a serial number alapján a garancia lejárati dátumára 2017. decembert ad meg (kezdő dátum 2014. december), miközben idén júliusban vettem a gépet? Gariztatás esetén a szervízben ezt nézik vajon vagy a kereskedőtől kapott számlát ill. garancialevelet? Köszönöm a segítséget!
-
beholder00
tag
válasz
bpasztoi #12257 üzenetére
Ugyan ilyen helyzetem van. A cég ahol vettem 3 év garit ígért. Már régebben és most win 10-re frissités után teleült vmi Lenovo Solution Center ahol cirka 300 napot ír a kiterjesztettre, mikor tavaly szeptemberbe vásároltam, ergo még 1 éve se. Írtam is nekik, hogy miként van ez. Első 2 év a gyártói garancia és a+1 a jótállás tőlük.Bár arra nem kaptam választ, hogy miért kezdődött el kb. 100 nappal a vétel előtt leperegni a sima gari és hogy ugye a papír számít, de józan paraszti észből kiindulva még nem is tudták, hogy megveszed de már pörögne a gari?
Sz*r ez az ország de azért ennyire tán nem
-
bpasztoi
csendes tag
válasz
beholder00 #12260 üzenetére
Bennem az is megfordult, hogy korábban már eladták valahol a számítógépet, csak visszakerült valamiért a forgalmazóhoz. Tudom, sosem lehet tudni, de már csak nem vernek át ilyennel. Én az edigital-nál vettem a gépet, és a garanciajegyre amúgy 2 évet írtak, és csak itthon vettem észre, de mikor megkérdeztem tőlük, azt mondták, hogy 3 év garancia van hozzá, és hogy így tudják a Lenovo szervízben is.
-
MacEdm
tag
Hali!
Adott egy lenovo y510p (i5+ gt 755m single). Az a kérdésem lenne, hogy érdemes win 8.1-ről átváltani win10-re? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a gt 755m támogatja-e a directx 12-t? -
pmheros
senior tag
válasz
MacEdm #12262 üzenetére
Amennyiben nem vagy meg a win10 újításai nélkül,
valamint együtt tudsz élni a nem kiforrott oprendszer bosszúságaival,
akkor mindenképpmásodik kérdésedre a google első találata:
gt 755m directx[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
-
dragoners
tag
DirectX 12 mennyire osztozkodik a RAM és a GPU memóriájából? dxdiag.exe nekem 8.1 alatt 4096MB memóriát mutatott a Képernyő fül alatt, Win10 alatt pedig 12080MB memória van, ami előtt értetlenül állok.
Típus: y510p 2x750M 2GB, 16GB RAM.
[ Szerkesztve ]
-
imike79
tag
Sziasztok!
SSD-vel kapcsolatban érdeklődnék. Ezek közül szeretnék választani az Y510p 750 SLI-be:
http://www.edigital.hu/ssd-meghajto/samsung-256gb-850-pro-ssd-sata3-%28-mz-7ke256bw-%29-p420869.html
http://www.edigital.hu/ssd-meghajto/samsung-250gb-850-evo-ssd-sata3-mz-75e250b/eu-%28850-series-sata3%29-p460150.html
A kérdésem az lenne, hogy nekem mint átlag júzernek(munka+JÁTÉK) megérné-e a plusz 12k a pro verzióért?
Valamint akik szintén ilyen géppel vannak felszerelkezve amiből kimaradt a plusz csati, és kirakták az SSHD-t külső házba, tudnátok-e ajánlani valami normális USB3-as házat? Jöhet ebay is.
Köszönöm szépen előre is! Üdv! -
imike79
tag
válasz
dragoners #12266 üzenetére
Ahogy én észrevettem teljesen külön kezeli a 2 kártyát. Nekem is többet ír ki, de csak 8g ram-om van. Ha van programod nézz rá, hogy alapból használja mind a 2 kártyát, amíg a WIN8.1 üresjáratban mindig csak a főkártyát használta.
A képen a memóriahasználat az érdekes. A Win8.1-nél mindig 0 volt a másodlagos kártya.
Remélem tényleg profitálunk ebből dx12 alatt. -
szabonagyur
félisten
válasz
beholder00 #12260 üzenetére
Te és a kolléga is full hülyeséget beszél. A dátum amit láttok az egy úgynevezett shipping date, amely 99%-ban közelében nincs a valós vásárlási dátumnak és nem is frissítik be soha.
Ha van garancia papírod/vásárlási papírod akkor egyértelműen akkortól indult a garancia, ha ez esetleg nincs meg akkor a netes garancia ideje él.
-
vtommy
aktív tag
válasz
imike79 #12267 üzenetére
Simán elég a 850-ből az evo, teljesen felesleges a pro-ra kiadni a plusz pénzt. Benchmarkokban mutatkozik meg a különbsége, 20-30 mega előnnyel, és ha normális helyről veszed 10 év garancia van rá. De az EVO-ra is van 5 év, ami szerintem simán elég.. A 840-es szériánál volt célszerű pro-t venni, mert az evo-val voltak gondok.
[ Szerkesztve ]
-
bpasztoi
csendes tag
válasz
szabonagyur #12269 üzenetére
Köszönöm az értékes hozzászólást, ez nekem is eszembe jutott. Mivel nem találtam erre vonatkozó információt, ezért kérdeztem meg itt. A kioktató modort egyébként meg lehet tartani otthonra.
-
szabonagyur
félisten
válasz
bpasztoi #12273 üzenetére
Előttem kolléga is leírta, hogy mit takarnak a dátumok, de ti elkezdtetek egyből összeesküvés elméletet gyártani...
Amúgy meg első 2 link és le van írva: Warranty date is incorrect
Why do I need to register my base warranty?
My warranty start or end date is wrong using warranty lookup tool -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
szabonagyur #12274 üzenetére
Amúgy a magyar jogszabályok alapján is a vásárlás dátuma számít és egyelőre még ez a mérvadó, nem amit egy weboldal ír.
Romanes eunt domus
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #12275 üzenetére
Persze de ezt minden gyártó le is írja, hogy attól, hogy most ő átadta valamelyik nagykernek attól még nem akkor kapja meg a user is (legtöbbször).
-
beloadjoker
őstag
y510p egpu
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
NyxNyxNyx
addikt
Hogy "mehetett tönkre" a wifim? Régebben semmi probléma nem volt, most egy D-link-es stick-et kell bedugnom hogy ne szakadozzon a net. A routerre folyamatosan csatlakozva van, csak van mikor nem jön net. Illetve lanpartyn néhány játék nem látta (pl. civ5).
Újrarakás után sem lett jobb.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
piroszil
csendes tag
Sziasztok.1 y510p 755m 8r tulaj vagyok,remélem h tudtok nekem segíteni.Előre bocsájtanám h nem vagyok olyan profi mint itt 1 páran és a szak szavakat se mindet vágom.A problémám az sli és az msi afterburner.A topic-ot át olvastam és többen írtátok h az óra jeleket kel visszább venni.Le is szedtem az msi afterburnert,ami vagy nem jól működik vagy nem értek hozzá. (1-es profil-óra jel visszább-pipa) Vagy még valahol rögzíteni kell mert kb 10 perc elteltével a cod ghosts multi összeomlik,az órajel meg vissza áll alap értékre vagy 405-405 mhz-re.Nem értem ha én pl 200 mhz-et elveszek 2700-ból, hogy lesz 405.Egyébként ha a feladat kezelőbe kilövöm a chrom-ot akkor is leesik pontosan 405-re.A lapossal szűk 1 éve tolom 1 vidi karival,azért vannak jászható game-k pl a gtav röccenés mentes,de vannak olyanok h szétvág az ideg h 320 ropit ki adtam érte,nah mindegy.Jól látszik az egyik kép az alapállás a másik 2 összeomlás után.Köszönöm a segítséget! [link]
-
piroszil
csendes tag
válasz
Balázzs #12283 üzenetére
Szevasz! Hát nem nagyon jelentkeznek a hozzáértők h valamilyen irányba próbálkoznék h a másodlagos vidi karit is ki tudjam használni, nekem eddig 1 vidi karis élményeim vannak
)A ghosts multi 1 órát játszható utána akad mint állat,de ez az 1 óra is csak úgy jön össze ha a feleslegesen futó dolgokat kilövöm,lebutítom a wint,game booster,pendrive-readyboost stb. A vasat megizzasztottam aida64-el és érdekes dolog történt.Hűtőpad nélkül 94c-ra ment fel,alá raktam 1 cooler master xl-t és nem hittem el h 98c-ra felment.még 2x megjárattam és kb ugyanaz,ez h a francba lehet!!!? aztán eszembe jutott h ennek lélegző billentyűzete van vagy micsodája,...akkor mondom meghűtöm felülről! ééés bejött! az aida64 90-92c-on megállt,játék közbe 75-80c között mozog és a ghosts nem 1 hanem 3órát bír ki akadás nélkül
))))) ez is valami....már csak az óra jeleket szeretném visszább húzni ha tudnám hogy! Hát a felső hűtés az így néz ki,természetesen külső bill és monitort használok.[link]
-
marilllyo
veterán
Y50-70 Win 10 tapasztalatok?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz
piroszil #12284 üzenetére
Valószínű, hogy a CM XL-nek nem olyan erős ventije és nem fújja ki a gép alól a meleg levegőt. Nem az a lényeg, hogy a beömlőkbe hideg levegőt fújjon, hanem az, hogy elfújja a gép körül a meleg levegőt és ne pácolódjon benne. Én is vettem anno egy CM-et. Ugyanez...
Egy másik hűtőpadot használok az viszont teljesen jó. Hatalmas venti és dög erős...és nem is olyan hangos.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
marilllyo
veterán
válasz
metalbambi #12287 üzenetére
Mi van akkor ha virágbolti 8.1-et frissítesz?
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
-
vtommy
aktív tag
Rendeltem egy matt képernyőfóliát az y50-re, mivel az UHD az fényes.. ha valakit érdekel, akinek szintén fényes van, megosztom majd a tapasztalataimat
-
yolti
csendes tag
válasz
vtommy #12290 üzenetére
Szia,
Engem érdekel, sőt az UHD-s változat is kifejezetten érdekel.
Milyen a mindennapokban? Jelent bármi problémát a 4K-s felbontás böngészés közben vagy feliratos filmeknél? A viszonylag kevés beszámolók között ezekről olvastam, hogy kisebb-nagyobb problémát jelent. Egyéb tapasztalatok? -
vtommy
aktív tag
Itt és itt írtam róla, nagyjából ennyi a véleményem, ami összefoglal minden tapasztalatot. Én még most is ezt választanám.. nem bántam meg, a néhány hátrány ellenére, amit leírtam.. ami meglepő, ha viszem valahová, sokaknak feltűnik, hogy milyen spéci monitor van ebben a gépben.
A filmek brutálisan szépek vele, az UHD kifejezetten, de még a sima SD DivX is nagyon jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
gamer notebook topikból:
Oké,majd megoldjuk csak szólj előtte időben!
Más: AW tulajoknak egyelőre nem ajánlom a win10-etMár egy rakás LCD panelt hazavágott,vagy az OS vagy az NV driver
,a pontos okot még nem tudni...még szerencse hogy nem voltam hétvégén itthon mert lehet már köztük lennék...
Egyelőre az érintett gépek: AW17,M18xR1,M18xR2,AW18,Lenovo Y50 [link]szóval csak óvatosan a win10-el
-
->Raizen<-
veterán
Megtörtént az átállás win10-re egyelőre nem pukkant el a kijelzőm.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz
->Raizen<- #12297 üzenetére
Mesélj róla sokat ...
Engem érdekel mert nekem is itt csipog már, hogy "öreg...jó lenne már befrissíteni a témát".
-
depe95
tag
Én már használom egy hete, az indítás szerintem valamivel gyorsabb lett, stabil minden, egyetlen hiba van, szerintem a hang driverében, néha olyan mintha egy pillanatra recsegve megakadna az egész, de utána az akadás előttről folytatódik.
-
metalbambi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" Apple M1 M2 chip MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 4 5 Gen 2021 2022 10.9 Minden szín 1 év Apple Gar AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung S22 ultra fekete 12/256 független
- Corsair Dark Core RGB Pro SE, gamer egér, vadonatúj
- iPhone 12 64gb fehér, makulátlan , újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs