-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
flashpointer #87691 üzenetére
Persze, csak nem szeretném a többi pozitív készletem között látni. A munkát jól elvégezték, egy Lego múzeumba, vagy bazi nagy LOTR terepasztalra perfekt, de olyan, mint az oroszlán... szép, szép, de otthonra nem kéne.
#87692 manokaj:
LOTR fannak mondanám magam dettó... akkorának, hogy az esküvőnkön The Bridge of Khazad Dum szólt a bevonulásunkor (picit áteditáltam persze, de csak picit), a moziba anno képes volt kivárni gyak. az utolsó előadásokat, mert be akartam ülni középre és azt akartam, hogy rajtam kívül kb. senki ne legyen. Be is jött. A LOTR trilógiába 2x párásodott be a látásom... a gyönyörtől. Nem viccelek.
De mondom... annyi rossz dolog ömlik ránk, nem akarok egy ilyen ultranegatív cuccot a látókörömbe. Ellenben megértem azt aki meg igen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged