Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
EV3nal jatszik firmware csere is es ugy megy embedded Javaval.
viszont gyarilag a vizualis programozasi resze is tok jo. proceduralis programozast megtanulni szvsz tok jo, bar ertelemszeruleg nagyobb gyerekekkel erdekes.
hosszabb tavon azt neztem, hogy van wifi module es sajat network stackkel pl megoldhato elvileg, hogy a robot vezerleset pl a desktopra ki lehessen szervezni. magamnak eredetileg applikalt AIt tanulni vettem, aztan vegul annyira nem volt ra idom.
de azert nezem, hogy sajat network protokolt fel tudok huzni, ugy meg azt neztem, hogy elvileg nemi "interfacinggel" egy pre-trained python modellt ra lehetne huzalolzni. extrem megoldaskent akar ugy is, hogy egy telefon kameraja az input es egy desktop Android studioba van kiszervezve az SW egy resze. ez viszont eleg extrem use-case
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- Kutya topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest