- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz magickonfig #66449 üzenetére
A pab beleszámít az általános típusú összeghatáros ajándékba, de ez csak star warsra érvényes, így abba nem fog.
Más: rózsa készlet 14990 felett a kockashopnál
"Vásárolj bármilyen LEGO® készletet 2023. április 24. és április 30. között, legalább 14990 forint értékben és most megajándékozunk egy LEGO® Rózsák szettel a készlet erejéig!" -
Llew
senior tag
válasz HUN_Sector #66448 üzenetére
Miert eri meg ennyire küzdeni egy emailcimert az email aliasok es 10 perces emailek vilagaban?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
mancer7151
tag
Tud valaki 10313as csokrot ócón (picit lehet cípősz)
-
Đusty
addikt
válasz HUN_Sector #66448 üzenetére
Ezt én sem értem mit tud kezdeni egy email címmel?
-
Ciccuka
veterán
válasz mancer7151 #66453 üzenetére
Mi itt vettük meg 3 hónapnyi várakozás után (meguntuk), mert sehol nem lett akciós
Itt marha drágák amúgy az alkatrészek
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
kockan akcios lett az oroszlanlovag kastely es a roxfort expressz + viragcserep + szabadonvalasztott ajandek. Jo deal, aki ezeket kereste volna. Kastelyon nagyon gondolkodom, 130as nepper aron szerezheto be ahogy nezenm, ajandekokkal jobban kijonne...de meg igy is sokallom. Tizessel olcsobban mar megtornék .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mancer7151
tag
válasz mancer7151 #66458 üzenetére
Rózsa jár hozzá nem tulipán. Más oldalon meg napraforgó.
-
bordi10
senior tag
válasz mancer7151 #66460 üzenetére
Anyák napja jön, nem Nőnap...szerintem
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
bordi10
senior tag
válasz mancer7151 #66462 üzenetére
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
hami85
tag
Még igy is drága ha levonom a két ajándékot 😔
-
sb
veterán
válasz mancer7151 #66458 üzenetére
Én tegnap kaptam meg a magamét itthon. A tavaly kb. december óta rendelt "ez csak egy kis alkatrész" csomagokat összepakoltuk egy helyre. Eddig nem voltak még beöntve a gyerekhez mert ott eleve káosz volt amit azóta se rendezett. Összejött belőlük a k*va nagy bevásárlótáskányi cucc. Doboznak is nagy lenne pedig a szettek dobozának fele üres jellemzően. A pénz részét inkább nem számolom össze...
@maross
Akció/gwp ügyben nekem egyedül a faház kéne a listából de kétségeim vannak a gwp eladásokkal is. Papíron elég drágák de nekem rövid és kevés tapasztalatom alapján nem megy az annyira flottul. (Meg mondjuk egy virágcserpére én is beneveznék, akkor már elég sokat kéne vásárolni... még meglátom.) -
sb
veterán
válasz magickonfig #66446 üzenetére
SW kívülállóként nekem ez a halálcsillag nagyon kis semmilyennek tűnik, 15k-t durva ha megér. Az érme és a tartó viszont igényes darabnak néz ki, azt simán el tudnám képzelni, hogy jó ára lesz. 2x pontot is osztanak ha jól láttam, azzal együtt akinek van vásárolni valója annak nem tűnik rossz ajánlatnak a relatíve alacsony limitek miatt.
VIP pontért váltható cuccot viszont nem láttam értelmeset, én SW szettet nem veszek (bár 1-2 dioráma tetszik, de ha ezt a vonalat is átlépem az már durva lenne ), nekem a fentiek kiestek, de reméltem, hogy vmi kulcstartó vagy mint az érme lesz pontért ami ér is valamit.
-
válasz RapaNui1 #66464 üzenetére
volgyzugoly 175k
hulkbuster 188k
eiffel 215k
jazz club 98k - bar ennek is "000" a vege, de meg igy is olyan draga, hogy nem tudom mennyi lehetett elotteszerk: cserebe elfogyott a forest hideout ajandek, tobbibol van még
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Derron
aktív tag
StarWars napos ajándékok hogy működnek? Ha rendelek 100.000ft ért megkapom mind a 3 at?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Derron #66471 üzenetére
elég 55ért,
mert 15 után polybag
33 után érme
55 után death starde ha a cucc ami érdekel 100k , akkor igen, elvben a kosárba is bekerül mind3 ajándék
a többi meg kb a lego féle fekete lyuk, mert van aki kb folyamatosan megkap minden ajándékot duplán-triplán, amit elvileg nem szabadna, van akinek meg az 1ért is sírni kell nekik, mert elfelejtik kiküldeni, vagy csak simán lehagyják a rendelés összesítőből is, mert a sah nem képes hozzárakni, ha elérted a limitet...
mondanám, hogy mi a tuti, de olyan nincs
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
sb
veterán
válasz maross #66470 üzenetére
A Jazz Club hivatalos ára 97.990Ft, az felfelé kerekedett.
Most ha szeretnék egy szerintem relatíve drága virágcserepet akkor ezek szerint a legjobb vétel a kastély/völgyzugoly + 2. gwp eladása és megtartom a virágot?
szerk: A Forestért kár... a többi szvsz nem nagy szám, egyedül a HP szettért látok elég elborult ebay.de árakat.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
englandiában lakik é vki innen e?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
draco31
veterán
Meg is érkezett az akciós orchidea. Nagyobb dobozba rakva, bubifóliával kitömve, hibátlan doboz.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
mancer7151
tag
A "kis csomagot, de még ezt is beletesszük mert kellhet" rendeléseim vannak nekem is. Legyen 20 a keret épp, közbe filmnézés netezés, hopp 37ezer de a felénél járok átnézésben. Aztán valahogy lemegy 25ig. Végigmegyek az elemfajták listáján, 56ezer... Aztán dobálom ki felét hogy legyen pénz enni is
Mindez mondjuk nem nehéz mert 90es évek űrcuccai jönnek vagy technic, első ritka és ha még szép is drága, másodikból meg már csak drága dolog kell pl panelek vagy elektronika. -
Pötyi
őstag
válasz mancer7151 #66478 üzenetére
+1
Csak nálam kiegészül ugyanez a lista Fabuland készletekkel is...
QNX is cool!
-
sb
veterán
válasz maross #66475 üzenetére
Természetesen vicc volt. Arra alapozva, hogy a nagy relatíve jobb áron vannak.
@mancer7151
Nálam még ritkaság sincs benne. Csak a "musthave" lista ami kell X-Y építéshez... aztán mivel az több helyről jön össze akkor nyilván mellé kell csapni boltonként ami még épp van helyben és jó is lenne valamire.@Pötyi
Fabuland. Az nem most volt... nálunk csak pár figura keveredett elő a régi Legokból. Néha beszállnak játszani a normál minifigek közé, de kieg cuccokat nem kaptak. -
Pötyi
őstag
Hát nézd kérlek... Én már évek óta szajkózom, hogy ha valakinek nincs meg a minimál-ár egy BrickLink rendeléshez, akkor ne minden szart vásároljon össze, hanem hírdessünk itt, a fórumon közös vásárlást abból a boltból. Lehetne városon belül, aztán a zsákmány szétosztása valahol egy plázában, vagy mekiben, egy kis közös trécseléssel megtoldva. Tudom milyen érzés idegbajt kapni azon, hogy egy, azaz 1 db alkatrész kéne a boltból, a minimál-ár meg véletlenül pont fel van tolva öt-tízezer játékpénzre...
QNX is cool!
-
mancer7151
tag
Jó állapotú fabuland na az is ritka. Nekem is van még gyerekkoriak. Piacoson mindig látni régi szeteket.
Ahol ezek a ritkák egyáltalán vannak vannak oda lesz kosár amibe megy minden a ló tulsó oldaláig. Utána imádkozás hogy megvan-e még
Volt olyan elem és alaplap amit inkább olaszból és németből hoztam meg (5000ft csak kiutalni, köszi bank) mert itt ha kapni is duplája legalább. Jött csehből régi mintanyomott m:tron panel 130/stück na az most kb 5-600, aztán van 1-2 db 4 boltban. -
Dilikutya
félisten
válasz mancer7151 #66482 üzenetére
Fabuland figuráknak emlékeim szerint vékony keze volt, nekem is tört, pedig mindig vigyáztam mindenre. 3-4 nekem is akad régi dobozban, volt egy fodrászüzlet, meg valahonnan kaptunk egy repülőt. Az sima LEGOhoz is használható volt géppuskával kicsit felpimpelve.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sb
veterán
Félreérthettél... olyasmi a kifutása nálam is mint amit mancer7151 írt. Kéne 30k cucc, lesz belőle 3x20k rendelés. De azért jutok erre a sorsra mert minden más is "kell", nem a minimum vásárlások miatt. Bárcsak egyszer az lenne a gondom, hogy minimumon vagy alatta tudok maradni.
[ Szerkesztve ]
-
nexus6
aktív tag
válasz mancer7151 #66483 üzenetére
na attól én is lehidalok a lottól
amikor hirdetnek 3 Ft-os alkatrészt és 80-as lot határ... mennyiért vegyek drága alkatrészt? tegyen rá valami csomagolási vagy válogatási díjat ha sokat rendelsz de ne ilyennel büntessen
a minimumra én is inkább válogatok más alkatrészeket, de párszor belefutok olyan eladóba ahol jóformán nincs semmi olyan amit gyűjtök (figura vagy alkatrész)Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Pötyi
őstag
válasz mancer7151 #66483 üzenetére
Ja, láttam ilyesmit én is. Beszélgettünk róla BL boltosokkal és hallottam egy olyan (lehetséges) megoldást, hogy az az emberke igazándiból nem is akar eladni, csak mondjuk a BL-t használja a készletei, alkatrészei nyilvántartásához. DE HA valaki mégis hajlandó megvenni egy irreálisan felárazott alkatrészét aranyárban, akkor nagy kegyesen talán belemegy az eladásba. Én mondjuk átbillenteném átmenetileg zárva státuszba a bótomat ilyen esetben, mert a havi jutalék az kőkeményen ketyeg a BL-en. Meg hát van több, más nyilvántartó is, mondjuk a brickset...
QNX is cool!
-
mancer7151
tag
@Pötyi Azaz
@Nexus6 Általában megadják a bypasst max azt mondja az emberke tegyél rá egy ezrest még valamit. Nem nehéz találni valamit max ha nagyon kicsi a bolt. Ami 3 ft (meg 4-10 ft) abból úgyse 10 darabot veszel. Ami drága pedig megdobja az átlagot. Néha sakkozós de kijön.
Nem okoskodás, de ha megvan a kosarad egy boltra, mentsd le wanted listbe és ereszd rá másik boltra szűrőnek, vagy buy all a listára hol van meg a nagyja vagy az egész olcsóbban. Nem egyszer faragtam több ezer forintot csak a pakolgatással kosarak között. Tök*lés de megéri.
-
mancer7151
tag
Az én leltáram egy wanted list. Ugye látod a boltban mid van mennyi milyen szinben eleve.
Plusz lemented a wanted listet XML-be (Download), a feltett Brickstore nevű progi azt tudja olvasni és ráimportálmi másik listára. Van képed, 3d látvány majd mindenhez mert BL adatbázisból dolgozik. Megadott fiókkal látja az árakat, linket kapsz blre, stb. próbáld ki.
Eleve tud losarat lehivni, bolt inventoryt, wanted listet, Studio modelt. Hasznos, csak néha kihagy darabokat amiket nem ismer. Ne ments rá ha ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz nexus6 #66487 üzenetére
Egyszer én is belefutottam boltba ahol konkrétan nem árult olyan elemeket amivel min lot határ fölé lehetett volna menni. Pár tétel volt csak nála, gondolom csak elszúrt valamit.
Ha már BL furcsaságok, ez tök más, de okulásképp beírom: Van még egy extra bizonyos boltokban, amikor csak nagy mennyiséget vehetsz és/vagy kedvezményes a cucc nagyobb tételben.
Ezt a BL tervező nem kezeli. Nemrég betoltam egy wanted list-et mire gyanúsan sokat dobott ki, egyenként átnézve kiderült, hogy berakott a listába 2-3db wanted kutyacsontra egy 100-as pakkban vásárolható tételt. Ráadásul az adott eladónál volt darabra vehető item is, kicsit drágábban, mégis 100db-ot rakott a kosárba. -
sb
veterán
válasz mancer7151 #66491 üzenetére
Egyszer néztem már a Brickstore-t de őszintén szólva nem mentem bele.
Ároptimalizációra mit tud? Mert szvsz a BL felület semmit. A kézzel válogatás amit írtál, vagy legalább a boltok váltogatása kézzel sajnos nálam alap. Sőt a boltok közötti "auto select" gombot se nyomom meg kb. soha, nagyon bénán allokál."Jó lenne wanted listek összhasonlítása is, olvasztása vagy különbség generálása. Na ez a Brickstoreban (majdnem)mind megy."
A listakezelést áraktól függetlenül rebrickable-ön meg tudtam oldani, ott gyártottam olyan listákat ami:
- különbség: Technic szettekhez hiányzó alkatrészek
- unió: a különbségi listák legkisebb uniója, amelyik alkatrész több készlethez is kell azt ne számolja többször, csak a legnagyobb mennyiséget ami lefed mindent.Aztán meg áttoltam az összegyúrt listát BL-re és ott jött a sima buy. De aztán ár szinten mindig kell a kézi vezérlés.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Én ezt használom még, ad pár extra funkciót:
https://chrome.google.com/webstore/detail/bricklink-helper-chrome-e/jhjcnccenajddejmnjjopbaakomhakco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest