- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
mancer7151
tag
válasz Napfénysüti #65301 üzenetére
-
RapaNui1
aktív tag
No kibontottam a Riwendell szettet. A nagy dobozban van egy kisebb fehér karton, ahogy ekkora készleteknél lenni szokott, illetve külön papír kartonban van az építési útmutató. 3 építési van, az első a torony, The Tower 182 oldal, a második a közepe The Council Ring, ez a legvastagabb 331 oldal, míg a harmadik The River Forge and Armoury 163 oldallal. Az építési külseje hófehér a Riwendell grafikájával, feketével kiemelve azt a részt melyet az építési tartalmaz, a belseje sötét szürke. Egész jól kivehető mit hova kell rakni, ráadásul még a beépítendő alkatrészeket külön piros sziluettel vették körbe a láthatóság érdekében, szóval szerintem az építési útmutató részletességével és érthetőségével, láthatóságával nincs probléma. Sokat nem cicóztak az építési elején van egy kép a filmbéli Riwendell-ről, egy fotó a Designerekről, illetve egy oldalnyi visszatekintés a korábban megjelent LOTR készletekre és már kezdődhet is az építés. A csomag összesen 49db számozott zacskót tartalmaz, illetve plusz 1 a nagyobb alaplapi elemeknek. Nincsenek duplán triplán számozott zacskók csak ez a 49db. Nekem tetszik az építési útmutató dizájnja, letisztult és elegáns, tényleg gyűjtőkhöz méltó.
Van pár matrica, de azt mondon ez még elfogadható mennyiség, bár ha meg csak ennyi van akár printelhették is vona, de mindegy ez van ezt kell szeretni.
Már csak meg kéne építeni -
addikt
-
Dilikutya
félisten
LEGO® City - Űrutazós élmény teherautó (60313)
A 10 ezres Auchan akcióban jött haza. Jópofa kis bazári, búcsús készlet, ilyesmikre ültünk fel a 90-es években. Csak azok kevésbé voltak biztonságosak.
Jópofa a jegykiadó fazon sapkája, a csápos űrlény tematik, és egy pici fogaskerekes mechanika is van, így egy kis karral lehet hajtani a kis űrkabinokat. A kamion is jól néz ki, és vontatáshoz szépen össze lehet csomagolni a körvasutat. Kis cirkuszos, vidámparkos építkezéshez remek alap.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Neurotoxin #65283 üzenetére
Tényleg jól néz ki hátulról, bár én még mindig azok táborát erősítem akiknek a Creator autók jobban tetszenek, mint a technic járművek, viszont itt ahogy a nevében is benne van inkább a technikai megoldások a menők, azonban a munkagépek területén a technic-nek nincs párja.
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Én pedig összeraktam az Egzotikus papagájt. Mindössze 253db. Sajnos az egyik elemböl az inverze helyett ugyan azt pakolták a zacsiba, szerencsére találtam itthon egyet citrom sárgából, így össze tudtam rakni, de milyen idegesítő lehet ha megveszik egy gyereknek és ezért nem tudja folytatni az összerakást. Az ilyen gyerekeknek való szetteknél kellene pont jobban figyelnie a legonak az alkatrészekre. Egyébként nagyobbra számítottam a neten lévő képek alapján, de élőben pont akkora mint a dobozon. Megmondom őszintén nekem nem tetszik, túl egyszerűnek és összecsapottnak tűnik, nem ér annyit amennyiért a Lego árulja, szerintem kb a felét talán, de eut tidják a boltok is már 7500 ért árulják. Kb 20 perc alatt megvoltam vele. Egyetlen pozitívum számomra a szép színes elemek, tényleg jó ez a sokszínűség benne, de semmi más pozitívumot nem tudok rá mondani. Mondjuk lehet majd valamelyik virágcsokor mellett jól fog mutatni, mert még eladni sem éri meg, illetve kiváncsi leszek, hogy a madárházzal és madárfészekkel együtt majd hogy mutat.
-
magickonfig
tag
1 héttel később kaptam vip pont jóváírást a Bricklink Winter Chalertért. 600 pont...
Ment az újjab levélkör, mert ez nevetséges. ( 1. sarok benyomódás, 2. sarok kopás, külső doboz ragasztója felbontva 1 helyen és sérült is volt )
íme egy kis részlet a kárfelmérésből:"A képeket megmutattam a háttércsapatunknak, akik szintén egyetértettek, hogy ezek a hibák nem a kiszállítás közben keletkeztek, hanem ez a doboznak a szépséghibája, ami több ezer doboz kezelése közben sajnos néha elkerülhetetlen.
Ilyen hibák miatt nem szoktuk kicserélni a készleteket, mivel nincs garancia arra hogy egy másik doboz tökéletes állapotban lesz.Minden dobozon található minimális hiba, és ha üzletben vásárolják a termékeket , akkor ott esetleg lehetséges találni olyan dobozt, aminek nincs szembetűnő hibája. "
oké.
[ Szerkesztve ]
-
válasz magickonfig #65309 üzenetére
Es mekkora volt a hiba? Van még itt egy saroksérult winter chalet, amiert nem reklamaltam, csak az obszervatoriumert. Más baja nincs, egyik sarka meg van gyurodve. De 600 pontert nem szeretnek irni nekik, csak felkerulok a problemas vevok feketelistajara (nem, fogalmam sincs, hogy valoban letezik-e ilyen).
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Neurotoxin
őstag
válasz RapaNui1 #65303 üzenetére
Nem vagyok LOTR fan, de nagyon hangulatos készlet! Kíváncsi leszek, hogy mennyi idő alatt építed meg, mert ezek a speedbuild videók számomra felfoghatatlanok (teljesíthető gondolom, ha rakod az elemeket, mintha az életed függne tőle)! Ez a kartonborítékos megoldás végre úgy néz ki, bejött a Lego-nak, kell is, hogy ne gyűrödjenek a matricák és az útmutató. De! Ahogy észrevettem, leginkább a nagyobb dobozzal rendelkező készletek kapják meg. Én csak az utóbbi készleteim alapján tudok nyilatkozni: Az F1 McLaren gyakorlatilag egy 1:8-as szett, abban volt boríték, de a Ford GT dobozában már nem, emiatt a matricafóliák jól összegyűrődtek a dobozon belül, mintha a kutya szájából vettem volna ki.....Az útmutató kb megúszta serülések nélkül. A legbosszantóbb az egészben, hogy a YouTube review-kban is ugyanígy kerülnek ki a dobozból. Nem vagyok háklis, de szeretem, ha "rend" van és nem kell utólag semmit se hajtogatni, javítani. Nem hinném, hogy brutális összeggel megdobná a szettek árát, kis odafigyelés, de szerintem sokat dob a minőségbiztosításon.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
balint82
senior tag
-
czanga
őstag
válasz HUN_Sector #65319 üzenetére
Hopp. Mióta fut az akció?
-
czanga
őstag
válasz HUN_Sector #65323 üzenetére
Köszi, közben meg is néztem én suta.
-
mancer7151
tag
Egy jó árú 31133re vevő lennék.
-
czanga
őstag
Kijöttem Budaörsre most reggel. Mielőtt elindultam megnéztem online a készleteket és elvileg volt mindenből, mire ideértem semmilyen Star Wars készlet nem maradt ami akciós.
-
czanga
őstag
válasz petya86 #65328 üzenetére
Ismerős mondta vala nekem régebben, aki Auchan dolgozó volt: Állítólag álltalában 1 óra alatt frissül be miután megvették a terméket. Amőgy szokott egyezni, eddig mindig tudtam venni mindent amit akartam. Ráadásul tőlem 15 percnyire van kocsival a Budaörsi. Azért írtam be, hogy más ne induljon el, aki esetleg SW szettet keres.
-
LÁZ
Topikgazda
akkor megbeszéltük
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Dilikutya
félisten
Szolnoki Auchanba senki el se induljon.
A polc tele, de alig akad 1-2 akciós ár, az sem világmegváltó. AT-ST nincs is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Major Lion
senior tag
válasz RapaNui1 #65339 üzenetére
Nekem nem problema. Ha fel van fujva az mar unalmas tud lenni.
Azert nem zacskoban kuldik mert marketing is letezik a vilagon Engem nem zavarna ha az online rendelt Legot barna papirdobozban kapnam meg. A reklam fotokat koszonom lattam a weboldalon, kuldjetek a kockakatOn a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Mozaart
aktív tag
válasz Major Lion #65345 üzenetére
És sokallta kornyezetkimelobb is lenne. Sima karton arra feketevel a lego logo es a szett szám. Tulajdonkeppen a vedo karton lenne.
.
Ezt szerintem kuld be otletnek a legohoz.
.
Más kerdes hogy ez csak a SAH rol mukodne.[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest