Hirdetés
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz KergeK@csa #5215 üzenetére
A Leadtek gyártja, de nyilvánvalóan nem túl nagy példányszámban. (Ez érthető is, lévén sokkal bonyolultabb felépítésű, mint egy átlag tuner.)
Emellett a magyar disztribek (Kelly-Tech és Cédrus) sem törik magukat, hogy hozzanak belőle.
-
törölt tag
válasz KergeK@csa #5213 üzenetére
-
bzoley
veterán
válasz KergeK@csa #1336 üzenetére
Igéret van, idő nincs, úgyhogy egyelőre marad a korábban leírt két módszer egyikke:
PVR2 kétszeri indítása, vagy registry mod. -
bzoley
veterán
válasz KergeK@csa #672 üzenetére
Nálam nem tűnik el a kép. Nézd meg VMR, vagy Overlay módban is.
-
törölt tag
válasz KergeK@csa #670 üzenetére
A csatornák sorrendje tetszőlegesen változtatható, simán huzigálhatod Őket.
-
törölt tag
válasz KergeK@csa #376 üzenetére
Tudtommal sehogy. Máshogy van kódolva a két file.
-
eXistenZ
csendes tag
válasz KergeK@csa #69 üzenetére
Mi a megoldás?! Nekem nem akarja bekapcsolni a távbizgentyű a gépet...
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...
-
szasza_1
senior tag
válasz KergeK@csa #67 üzenetére
Nekem nem kellett semmit sem állítani, alapból bekapcsolja a gépet a távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest