- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#54902272 #9439 üzenetére
A Leadtek PVR2 program nem érzékelt drivert és eszközt (Winfast tv2000 XP) sem. Helyezd át a kártyát másik PCI aljzatba, vagy csak vedd ki és törölgesd meg a kártya csatlakozó részét. Nekem egyszer a régi P4-es gépben kontakthibával kaptam ilyen ablakot. Kivettem, majd megtöröltem, visszaraktam és jó volt. Neked most a driver megléte is kérdéses. Nálam ezt mutatja eszközkezelőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Suzuki topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest