Hirdetés
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Hobby elektronika
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Balinov
üzenetére
Tudom, gyakorlatilag is az van (Realtek, nem?). Most ne mondjátok, hogy az se jó a tuneremhez, mert lerágom az asztal szélét.
Megpróbálom eladni a P6T Deluxe-omat, aztán veszek egy Asrock X58 Extreme-et (kevertem a Dlx-szal, az nem kell).Core2duo6600: Szól ez szépen, nincs semmi gondja, egészen addig, amíg nem próbálom a tunert PCI-Audio módban használni. No és W7 alatt korábban jön a hang, mint a kép, és valahogy nem vigasztal, hogy mindenki másnál fél másodperccel előbb tudom meg a híreket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Megpróbálom eladni a P6T Deluxe-omat, aztán veszek egy Asrock X58 Extreme-et (kevertem a Dlx-szal, az nem kell).