Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nos, megoldódott a probléma, mégpdig a következőképpen. Elolvastam az ASUS alaplapjához tartozó USER's Manual -t, amit korábban is megtettem már, csak éppen nem hittem a szememnek. A 4X - es AGP - t csak akkor támogatja az alaplap, ha az FSB és az RAM is 133Mhz - en működik! Felvettem erre az értékre a Biosban, mert kíváncsi voltam megoldódik - e a gond és megoldódott. Most így fest a dolog: FSB/memory/PCI 133Mhz/133MHz/33Mhz. Most 1200Mhz - et ír ki a prockónak, pontosabban 1200B - t.(Mi lehet az a B vajon?)Korábban így nézett ki a dolog: 124Mhz/124Mhz/41Mhz. Ezt is bírta az alaplap és a prockó is. A kérdésem az lenne, ki mit gondol, vagy személyes tapasztalatából ki mit szűrt le: lehet - e hosszabb távon egy Celeron2 - es 900Mhz - es procit 1200Mhz - es futtatni?
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Adobe Indesign
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó MSI Gaming X 6600 XT 8GB
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi