- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- A régebbi GeForce-okra is jön majd a Smooth Motion
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
tmscsaba
tag
válasz svgyula #27608 üzenetére
Ezek az "új" oprendszerek köpködnek a régebbi hardverekre, azért nem szeretem én se őket. Akkor lenne rendben egy ilyen váltás, ha magam tudnám megválasztani, hogy elfogadok egy 32 bites régi eszközt, netán minden hátránya ellenére mégis használni akarom, és nem az oprendszer mondja meg, hogy nem tudja telepíteni. legyen mindenhez illesztő program, jobb híján emulátor, de működjön együtt a régi dolgokkal is ha kell. Ezért nem lépek túl én sem az XP-nél, sőt még a W98 is fent van egy winyón, ha egy régi hardvert kell lekezelni végső esetre..
..nem azért mert netán nem jutna rá, hanem mert ragaszkodok a régi holmijaimhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz svgyula #27600 üzenetére
hardverapróról most összeszedek neked gépet 35-40 ezerből max amin frankón megy a win7-8, szóval ez nem annyira igaz. sőt amit most használok gépet, core2 quad, ezt kb nem tudnám eladni csak max 50-60 ért, és ez még mindig a nagyon jó kategóriába tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz svgyula #27587 üzenetére
Én azt mondtam, hogy ha van a csatornán infó (EPG), akkor az nem analóg csatorna. Nem azt mondtam, hogy nem lehet emellett analóg csatorna is, de ahol van EPG, az digitális.
Az, hogy van digitális vevő egy tévében, még nem mond semmit. Létezik DVB-C, DVB-T, DVB-S(2) digitális vevő. Kábelen elvileg DVB-C van. Ha a másik tévé csak DVB-T -t tud, akkor azzal nem jönnek be a DVB-C csatornák.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Batib
őstag
válasz svgyula #27587 üzenetére
Ő arra gondolt, hogy analog adáson nem fogja kiírni az adok nevét és műsorinfot sem ad. Ez analog adáson technikai képtelenség.
Norbi696: Formázd le NTFS-re, minek neked az exFat.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Watt25
veterán
válasz svgyula #27582 üzenetére
Ez a mondat: szinte minden adó nevét automatikusan beírja és menet közben egy-két adó kivételével mindig van infó!
És ez a mondat: Hozzáteszem ezek az adók, kábeltévén, analóg, rendszeren jönnek
teljesen üti egymást. Egyértelmű, hogy amiket befogtál a tévével, azok mind digitális csatornák. Örülj nekik.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest