Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Elhiszem, a kényelmet én is meg tudom szokni (lásd: telefon/tablet képernyő érintéssel ébresztése), csak az ilyen nyavalyákkal nem tudok dűlőre jutni, hogy ha jön valami digitális hang, akkor azt miért kell mindenképpen feldolgozni? Köpje ki ARC-on, optikán azt az adatfolyamot ami bejön, majd a hangot produkáló rendszer eldönti, mit kezd vele.
Lehet, hogy csak én nem vagyok tisztában, hogy hogy van a hang a képhez hozzácsomagolva, és ez az akadálya, de akkor is, utálom az ilyen apró bosszantásokat.
Legjobb példa, hogy amíg Philips tv-m volt, addig a számítógép HDMI-n keresztül ki tudott adni 5.1-es jelet, és az ment is tovább az erősítőbe. Amióta Panasonic tv-m van, ez nem opció
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Zidoo Z9S hálózatimédialejátszó
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest