Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Multikiller
tag
Köszi. Nos, nekem UPC analóg adás van. A CRT-hez képest jóval rosszabb az adás minősége, de kis állítgatás után, már egész elviselhető. Nem tudom, hogy jobb-e HD ready-n az adás, mert ez az első lcd tv-m, de én nagyrészt monitornak használom. Én a helyedben biztos, hogy nem vennék plazmát. Gondold végig, hogy mire szeretnéd hasznlni és az alapján mérlegelj.
-
Multikiller
tag
Köszi Cifu a segítséget! Végül a Samsung 32A551-et vettem meg. Szerintem jó választás volt. Gyönyörű monitorra kötve, HD filmek eszméletlen jók, még az analóg tv adás is tűrhető rajta. Samsung paneles,magyarországi gyártású, 0 pixelhiba. Egyetlen hibája van, amit nem tudok mire vélni. Nem tudom forgatni a talpát és kicsit előrefelé billen a készülék. Már mindent próbáltam vele, de fogalmam sincs, hogy mi lehet. Abszolút nem stabilan áll az állványon, pedig minden csavart meghúztam rendesen. Nincs valami ötleted, hogy mi lehet a gond? Hibás lenne az állvány, vagy csak én bénáztam el valamit?
-
Multikiller
tag
Szia Cifu! Most szeretnék venni egy Samsung 32A551-es LCD tv-t. 80%-ban monitornak kellene, főleg HD filmekhez és tervező programokhoz, a maradék 20% analóg, később digitális tv nézésre lenne használva. A kérdésem az lenne, hogy mennyire alkalmas ez a készülék monitornak és ennyiért (180e) tudnál-e jobbat ajánlani? 173-ért láttam Samsung 37M86BD-t. Melyiket érdemesebb megvenni? Én személy szerint jobban bízok az új modellben, de Te vagy a szaki
hátha tudsz tanácsot adni! A válaszod előre is köszönöm!
-
Multikiller
tag
A hivatalos oldal szerint mindkét típus egyforma kontraszt és fényerővel bír, és a 32-es 656 még nem 100hz-es, csak 37-től, szóval ha minden igaz ugyanaz a két modell pár csatlakozó és néhány apró eltéréssel. Kérdés, hogy minőségben sincs-e különbség köztük. Sajnos nem tudtam összehasonlítani őket, csak a 451-est láttam élőben, ezért érdekelne, hogy melyik lenne megfelelő monitornak + tv nézésre.
-
Multikiller
tag
Akinek van összehasonlítási alapja a Samsung LE-32A551 és Samsung LE-32A656A között az meg tudná mondani, hogy megéri e a plussz kb 35 ezer Ft-ot? Nem sok különbséget találtam a műszaki adatok között.
-
Multikiller
tag
Sziasztok! A jövő héten szeretnék LCD TV-t venni és szeretném kikérni a véleményetek, hogy melyikre érdemesebb beruházni. Túl drágát nem szeretnék venni, mert csak 1-2 évig használnám, utána vennék egy full HD-t. Amiket kinéztem: Samsung LE-32A451, Samsung 32A431, SONY KDL-32P3000, SAMSUNG LE-32R88, , vagy SAMSUNG LE-32M87BD. Legtöbbet tv nézésre és számítógéppel összekötött üzemmódban használnám. Sajnos még nem tudtam megnézni mindegyiket élőben, de a 32m87-esről elég jókat halottam, csak ez már egy régebbi típus. Kérdés, hogy jobb-e mint az új A-s modellek. Ha tudnátok segíteni a választásban nagyon megköszönném, vagy esetleg ha valaki tud ezektől jobb készüléket 150e-ig kérem jelezze. Még annyi lenne a krédésem, hogy melyik szolgáltató kínálja a legjobb minőségű tv-adást? A t-home konverterével fel lehet skálázni az adást 720p-re, a UPC kínál pár HD adást, de anyagilag a digi kábel a legkedvezőbb. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Multikiller
tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy a Samsung LE 26s81-es lcd tv-t rá lehet-e kötni a számítógépre hdmi-dvi kábellel? Monitorként használnám. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Háború Izraelben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest