Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Van egy kb. 5 éves LG LCD tv-m (LG 32LC52), ami a következő jelenségeket produkálja: egy ideje automatikusan lépteti a csatornákat, azután megáll valamelyiknél, de hang nincs, a kép pedig gyenge minőségű. Kikapcsolás, újra bekapcsolás után rendbe jön minden, hang is van. Most pedig 4 napig nem volt bekapcsolva, mikor hazajöttem és bekapcsoltam volna a TV-n a LED egy másodpercre bevillan zölden, majd visszaáll készenléti módba. 15 mp-re kihúztam a hálózatból, ezután a következő volt a jelenség: bekapcsolva a LED 3x zölden bevillan, szünet, majd ismét 3x zöld villanás. Néha hajlandó működni a TV, néha nem.
Érdemes foglalkozni vele, vagy cserélni kellene?? A TV Győrben található.
Köszönöm a választ!
-
törölt tag
Sziasztok!
A 3. sor helyesen:
....de hang nincs, a kép pedig gyenge minőségű. Kikapcsolás, újra bekapcsolás után rendbe jön minden, hang is van.....
Köszönöm!
-
törölt tag
Üdv!
Van egy kb. 3 éves LG LCD tv-m (LG 32LC52), ami a következő jelenségeket produkálja: egy ideje automatikusan lépteti a csatornákat, azután megáll valamelyiknél, de van nincs, a kép pedig gyenge minőségű. Most pedig 4 napig nem volt bekapcsolva, mikor hazajöttem és bekapcsoltam volna a TV-n a LED egy másodpercre bevillan zölden, majd visszaáll készenléti módba. 15 mp-re kihúztam a hálózatból, ezután a következő volt a jelenség: bekapcsolva a LED 3x zölden bevillan, szünet, majd ismét 3x zöld villanás. Néha hajlandó működni a TV, néha nem.
Érdemes foglalkozni vele, vagy cserélni kellene?? A TV Győrben található.
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest