Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- BIOS topic
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Jaa én is most tuningoltam meg az XP-t 1400@1540Mhz-re 147 Mhz Fsb-vel.
Már kezdett hideg lenni. :)
De komolyan amikor tudom hogy a gép egész nap netről fog tölteni vagy szöveget szerkesztek, netezek csak, akkor mindig visszaveszem 100Mhz Fsb-re -0,05V core mert ugyanúgy megy csak jóval kevesebbet fogyaszt 1Ghz-en mint 1.5-ön. -
Egyébként meg bocs ha megsértettelek de nem kell mindent azonnal komolyan venni.
Ha egyszerűen leírtad volna hogy az egész xyz találmány szerinted egy baromság nem lett volna semmi gond, de amikor más megmondja helyettem hogy én mit veszek komolyan miben hiszek mit gondolok és még lehülyéz azt már nem szeretem. -
Szvsz nem az én ötletem volt meg nem is én fogom feltalálni és elmagyarázni hogy melyik hogyan működik majd.
A topic nem arról szól hogy az egyes megvalósítható/lehetetlen találmányok működéséről vitatkozzunk.
Nekem meg erős ha valai pár vicces/érdekes dolgot kiemel beleköt és komolyan vesz, a zárójelben ott volt hogy /készülő/ innentől kezdve bármit odaírhatok próbálkozni bármivel lehet és ez jelzi hogy nem kell mindent komolyan venni.
Ez kábé olyan mintha mondanál egy viccet és utánna lehülyézne valaki hogy ilyen nincs. -
Én oda írtam hogy készülő találmányokról van szó. Senki nem mondta hogy ezek már léteznek. Tudod könnyű úgy kritizálni hogy te megsem szólalsz a témában.
Pl magyarázd már el hogy mi a rossz abban hogy valaki teleportálni akar vagy átlépni a fénysebességet, a vízzel hajtott autót is meg lehet próbálni miért ne ha így áltak volna hozzá a múlt tudósai akkor még mindíg a középkori szinten élnénk.
Ezeket példáknak szántam nem azért hogy kötekető idióták minden apró részletébe belekössenek,ne vezessek le mindjárt minden találmányt több száz oldalas doksival eggyütt azért mert általánosságban beszélünk találmányokról folyamatokról?
Ember ha te itt mindent komolyan vaszel amit itt leírunk akkor te igen alacsony IQ szinten mozogsz.
Egyébként meg 100 év múlva lehet hogy erősen röhelyesnek fognak hatni azok a dolgok amikben kételkedsz,vagy te már látod a jövőt és tudod hogy mit fognak feltalálni a következő években meg minden tudós tőled fog engedélyt kérni? -
Az új fejlesztések nagyban függnek a pénztől ill. anyagi érdekektől.
Sok esetben szándékosan lassítják a fejlődést mert az emberek még nincsenek felkészülve rá. pl. Ezért bukott egyenlőre az UMTS, mert nincs rá igény külön reklámfilmeket kellett gyártani hogy megmutassák mire használható egy ilyen mobil.
Minek találjanak fel pl. vízzel hajtható autót ha nincs benne semmi üzlet és még az olajtermelők is megakadályoznák.......
Szerintem van sok új (készülő) találmány csak a sok technikai eszköz miatt nem kapnak túl nagy nyilvánosságot vagy eleve titokban tartják.
-géntechnológia
-távközlés fejlődése (optika,műholdas rendszerek....)
-reklám emberekre gyakorolt hatása :)
-INTERNET megvalósítása
-hidegfúzió
-valami magyar tudós csinált olyan szerkezetet amiből több energia nyerhető ki mint a betáplált de csak kis mennyiségű a plusz energia a gép meg repülőgép hangárban fér csak el :). Őt pl. milliárdokkal támogatják külföldi cégek.
Nem rég olvastam hogy valahol sikeres teleportációt hajtottak végre valami nagyon kis részecskén meg hogy egy 500 dolláros kisérletben egy vezetőben átlépték a fénysebességet. De ezekről már újságokban nem olvashatsz mert az átlag embert nem érdeklik.
[L]http://www.supergamez.hu/tudomany.php[/L]
Aktív témák
- BIOS topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Medence topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest