- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cSuwwi
senior tag
-
Ha erre gondoltál akkor a fekete asztalon van a csiszolt fekete műanyag lap és azért tűnhet átlátszónak vagy világosnak.
Örülök hogy sikerült és hogy hasznos lett a poszt.
Hú ez a pánt borítás elég jampi, lehet majd rendelek én is ilyet.
-
cSuwwi
senior tag
Én is pont így jártam vele, belül elengedte a ragasztás, de a pánt is lehámlott (ahogy látom már nálad is elkezdődött)
Gondoltam már rá hogy cserélni kéne, részben ez a cikk indított el rá, megvettem én is aliról.
A 3. képen azt az átlátszó tartó elem az micsoda? Mert a tekerős részén a műanyag fekete, ahogy nálad a második képen.
Felcsiszoltam róla a ragasztást, egy estét volt könyvek alatt, patent lett, köszi az írást.A pántra utólag jutott eszembe venni valamit, az is jön hamarosan, meglátjuk. [link]
-
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Nincs mit.
Sajnos ezek a műbőr párnák nagyon gyenge minőségűek. Volt egy (ha jól emlékszem) pioneer fejhallgatóm az is pár év használat után így járt.
Nálad hogy bírja az ANC? Én úgy érzem, hogy gyengébben műkődik mint az első 1-2 évben, lehet hogy a mikrofonja koszos és azt is ki kéne tisztítani valahogy. -
Köszönöm a leírást! Nekem is van egy ilyen fejhallgatóm, és pontosan ugyanígy jártam, mint te – a párnák idő előtt, meglepően gyorsan elkezdtek foszlani. Anno írtam is itt erről [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2021 nyarán vettem egy Lamax NoiseComfort ANC vezetéknélküli fejhallgatót, amit elég sokat is használtam. Mára a műbőr...
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest