Új hozzászólás Aktív témák
-
HEro
tag
attól, hogy ez is működik, még a digitális technika nem fog borulni, az is működik ugyanúgy ahogy eddig
a matematika is igaz marad, ez csak egy új technika, ami lényegesen gyorsabb, és más elven működik, megértése még nehezebb mint a digitális technikáé.
az emberiség nagy százaléka már a bináris dolgokat nemérti, szal nemhiszem hogy ezt sokan felfogják h hogyan működik, én is küzdök vele, nemigazán értem hogy ha 1 és 0 egyszerre, akkor honnan tudjuk hogy most mi a megoldás
még egy hetet agyalok rajta, aztán megkérdezem elektronika tanáromat, kiváncsi vagyok milyen arcot vág hozzáhogy egyszerre 0 és 1
de elég félelmetes, hogy ugyebár az eddigi kódolások azért tűntek biztonságosnak mert bruteforce-al ''nem kevés'' ideig tartana feltörni őket, de kvantum géppel, ''villámgyorsan'' kiszámolható az összes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- ÚJ GAMER PC-k SZÉLES VÁLASZTÉKBAN - www.olcsogamerpc.hu - 3 ÉV GARANCIA - SZÁMLA 27% ÁFA
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GB RAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest