Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #27502 üzenetére
Ez így képmutatás! Betiltják, de semmi szankció nincs, és teljesen elfogadott. A tiltásnak akkor lenne elrettentő ereje, ha be se tehetné a lábát kiállításra olyan kutyával. Hát ezért vagyok felháborodva!
Rivaul: Ismerek olyan kutyát akinek sajnos ollóval estek neki otthon. Később megszabadultak tőle, mert barátságos volt a kutyákkal, és ugye viadalokra szánták. Egyébként a legbéketűrőbb, legnyugodtabb kutya akit valaha láttam. És ezért ez nagy szó tőlem, a prekoncepcióim miatt.
Siriusb Vannak nagyon jó keverékek, meg kevésbé jó fajtakutyák ez tény, de én már nem szeretnék keverék kutyát. Ha lesz másik kutyám akkor border lesz, vagy olyan fajta amibe szerelmes leszek. A belgák nagyon tetszenek (nem a mali) de mindenesetre pontos elképzeléseim vannak a számomra megfelelő kutya habitusát illetően, ami egy keveréknél végérvényben kiszámíthatatlan. Az első bekezdéseddel nagyon egyetértek.
rwin5 Hát régen nyilvá telken elfogadott volt a vágás. Ez egy modern dilemma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest