Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carl ZeisS

csendes tag

válasz bacafiam #56 üzenetére

ami azt illeti csak pár napot használtam az eredeti fülest, azt kell h mondjam ég és föld számomra a kettő. itt nem a minőségre gondolok hanem magára az érzésre. mivel a plug kizárja a külső zajokat sokkalta közvetlenebbnek érzi az ember a zenét. most kicsit a gyárit használtam h vajon milyen lesz .... hát a magas az nagyon szép, de a mélyen elsirtam magam, annyival többet tud a plug mély terén, lehet ezért is hallaccik ''öblösebbnek'' teltebbnek a hangzása. a pluggal (ha veszel) majd kb 20-28 ig fel kell venni a magasat h jó legyen :D de utána redben lesz. amugy esetleg találkozhattál is azzal a hozzászólással amiben azt irta az illető h dobozhangja (ráadásul müanyag doboz:) ) van a plugnak . annyiban maradtunk h az ő füle a ludas ... haverom fülébe pl bele sem megy a plug (ezt is olvashattad)

amugy ma frankón fújt a szél amikor jöttem haza és megálltam h leteszteljem szélsőségesebb körülmények közt is, egyhelyben lassan forogtam/ácsorogtam kb 2 percig :DDD van olyan szög amikor kicsit süvit a szél a fülesben, de nem kő megilyedni zenével nem hallatszik. egyébként meg zene nélkül még azt is hallod h a vezeték a pólódhoz verődik (pl kocogás) dettó a saját rágásodat is frankón hallod, de amint szól egy kis zene megszünik minden zavaró tényező.
    a lényeg a lényeg én többet csakis zárt fülest fogok használni, a köv egy senn cx 300 as lesz, csak az drága :(

Új hozzászólás Aktív témák