Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Projektor topic
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carl ZeisS
csendes tag
ami azt illeti csak pár napot használtam az eredeti fülest, azt kell h mondjam ég és föld számomra a kettő. itt nem a minőségre gondolok hanem magára az érzésre. mivel a plug kizárja a külső zajokat sokkalta közvetlenebbnek érzi az ember a zenét. most kicsit a gyárit használtam h vajon milyen lesz .... hát a magas az nagyon szép, de a mélyen elsirtam magam, annyival többet tud a plug mély terén, lehet ezért is hallaccik ''öblösebbnek'' teltebbnek a hangzása. a pluggal (ha veszel) majd kb 20-28 ig fel kell venni a magasat h jó legyen
de utána redben lesz. amugy esetleg találkozhattál is azzal a hozzászólással amiben azt irta az illető h dobozhangja (ráadásul müanyag doboz
) van a plugnak . annyiban maradtunk h az ő füle a ludas ... haverom fülébe pl bele sem megy a plug (ezt is olvashattad)
amugy ma frankón fújt a szél amikor jöttem haza és megálltam h leteszteljem szélsőségesebb körülmények közt is, egyhelyben lassan forogtam/ácsorogtam kb 2 percig
van olyan szög amikor kicsit süvit a szél a fülesben, de nem kő megilyedni zenével nem hallatszik. egyébként meg zene nélkül még azt is hallod h a vezeték a pólódhoz verődik (pl kocogás) dettó a saját rágásodat is frankón hallod, de amint szól egy kis zene megszünik minden zavaró tényező.
a lényeg a lényeg én többet csakis zárt fülest fogok használni, a köv egy senn cx 300 as lesz, csak az drága
Új hozzászólás Aktív témák
- Because you're on television, dummy!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de utána redben lesz. amugy esetleg találkozhattál is azzal a hozzászólással amiben azt irta az illető h dobozhangja (ráadásul müanyag doboz
) van a plugnak . annyiban maradtunk h az ő füle a ludas ... haverom fülébe pl bele sem megy a plug (ezt is olvashattad)
van olyan szög amikor kicsit süvit a szél a fülesben, de nem kő megilyedni zenével nem hallatszik. egyébként meg zene nélkül még azt is hallod h a vezeték a pólódhoz verődik (pl kocogás) dettó a saját rágásodat is frankón hallod, de amint szól egy kis zene megszünik minden zavaró tényező.