- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Sziasztok! Teszek egy próbát, hátha valaki csinált már ilyet. Szeretném kihasználni a PCI-E bifurbication lehetőséget. Viszont sehol sem találok nekem megfelelő irányú elosztót. Tudnátok ajánlani nekem?
-
yodee_
őstag
Nekem mind a kettő gyári hűtéssel üzemel. Amit most vettem gondoltam újra pasztázom mert prime95 stabilitás teszt alatt sokalltam a 72 fokot. Azóta max 52 szóval bőven jó lesz
a régebbi lapot még nem pasztáztam, de majd egyszer ha nagyon rárérek
Amúgy ilyen házban van, 0-24ben üzemel seed szerver, samba, ftp és web szerverként
:
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni leginkább azoktól akik mSATA SSD-t használnak, hogy pontsan mekkora méretű réz menetes betét kell az alaplapi rögzítző lyukakba?
Köszönöm
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Bocs, hogy ide írom, de nem találtam másik témát a lappal kapcsolatban. Használ valaki mSATA SSD-t? Valamiért nekem egyik slotban sem akarja felismerni. Kell valamit állítani a BIOS-ban.?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest