- iPad topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- RAM topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heraldry
tag
A raspberry fórumba írtam, de itt is megosztanám a hétvégi pozitív élményemet. Egy pi3-at használtam eddig mozizásra openelec-el. Mivel van egy ideje spotify előfizetésem, feltettem rá a spotify plugin-t és azt tapasztaltam hogy nem csak az kodi felületén működik hibátlanul, hanem a spotify connect-en keresztül bármilyen eszközről rá tudom küldeni a zenét.
Az egyetlen gond hogy alaphelyzetben ugye a HDMI-n keresztül jött a hang, ehhez pedig be kell kapcsolni a tv-t. Mivel volt egy elfekvő hangfalpárom, vettem egy Hifiberry AMP2-őt és rátettem a p3-ra. Teljes hétvégi mókolásra számítottam, de itt lepődtem meg mert, de a kodi hangforrások között egyszerűen csak megjelent a hifiberry.
Így folyamatosan megy a pi, Spotify is és a mozi is ráküldi a hangot.
(Beviteli eszközre évek óta egy rádiós billentyűzetet használok ezen a +/- -al egyszerűen változtathatom a hangerőt, nem kell tv-t itt sem bekapcsolni a Spotify esetén.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest