Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
válasz
junkpod #2555 üzenetére
Számítógépen vannak MKV és AVI tartalmak. Persze van külső HDD is de azzal nincs gond. Próbáltam a Serviio-t és a Plex-et mint DLNA kezelőszervert. Korábban a Serviio egy ideig működött de most nem ismeri fel a TV-t. Lehet hogy az is okozhatja a problémát hogy időközben gyorsabb netre váltottam és új routert kötöttek be, van már 5 GHz-es és sima 2,4 GHz-es wifi is. Laptopom, mobilok simán kezelik az 5 GHz wifit probléma nélkül de a Sony xe8505 TV nem tud vele mit kezdeni így átváltottam sima wifire de úgy sem ismerik fel a DLNA szerverek a televíziót. Most próbáltam az Universal Media Server-t is, de az sem ismeri fel a tv-t. Nem tudom hogy a D.Link router wifi beállításaival lehet-e a baj hogy nem látja a TV a DLNA szervereket illetve a szerver sem a televíziót? Régi routerrel működött a Plex és a Serviio is.
SPMC player a kedvenc lejátszóm továbbra is, a legjobb az lenne ha ez a lejátszó tudná kezelni a számítógépemen tárolt videofájlokat de sehogy sem tudom őket összehangolni, főleg így hogy a DLNA szerverek sem működnek. Szóval esetleg valami ötlet
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest