Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
A BsPlayer 2.1 ezt írja:
Unknown file format () or corrupted file.
A Media player 11 pedig ezt:
Windows Media Player cannot play DVD video. You might need to adjust your Windows display settings. Open display settings in Control Panel, and then try lowering your screen resolution and color quality settings.
Több dvd-t is kipróbáltam, és ugyanez. Azt is kipróbáltam hogy image fájlban volt a dvd, és bemountoltam. És az asztali lejátszó meg lazán viszi a filmeket. -
Sztojcsi
tag
Miért van az hogy egy szimpla dvd-t nem tud lejátszani se a bsplayer, se a media player? Pedig k-lite full codec pack is fent van a gépen, és más formátumok pl: avik is mennek.
Amúgy nem feltétlenül codec problémára gyanakszom, csak nem tudtam hol tegyem fel ezt a kérdést.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest