Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
Frissítés után egy új fájl megnyitása után megjelenik a jobb oldali menü.
Hogy tudom kikapcsolni? Beállításokban nem találom.
-
D@reeo
aktív tag
Kösz srácok, azt hiszem most már jó. Bár egy ici- picit még mindig furcsának találom a minőséget, de lehet hogy bennem van a hiba

Ha jól emlékszem, a PC-n az adatok is teljesen élesek.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy lapit (Toshiba L500 14Z), és a jól bevált KMPlayert szerettem volna használni filmezéshez. Azonban, sajnos valamiért csúnya képe van a videóknak:
[link]
Próbáltam a felbontással babrálni, a beállításokkal, de nem tudtam megcsinálni, hogy szép éles legyen. A lapi full felbontáson van, és pl a Media Player Classic rendes éles képet mutat. A DVD filmek, a full hd filmek és a sima dvdripek is hasonló torz képpel jelennek meg. Tudtok segíteni?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest