Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
A mai napon (vagyis 30 perce inkább már tegnap) eljutottam, és kipróbáltam a járgányokat.
Most még jobban össze vagyok zavarodva, mint előtte.
Fogalmam sincs melyiket kellene vennem. Azon a talajon mind jól megy, de vajon kint?- A TOWN 9 felé húz valamiért a szívem, de lehet csak azért, mert az ára talán garanciát jelent arra, hogy tényleg jó "masinát" kapok.
- tetszik a kinézete, az a része, ahova rálépünk (mondjuk ez a Town5 EF-nél is megvan, meg a 7-esnél is), ellenben a hajlított kormánya nem > viszont elég sokat ott voltunk, perceket szenteltem 1-1 példánynak, és azt vettem észre mikor lecseréltem egy egyenes kormányúra, hogy a hajlított kialakítás kényelmesebb, kímélőbb volt, akár tetszik, akár nem.
- viszont nincs szükségem a pár mp alatt levő összecsukásra ÉS a kézi fékezésre se...

- továbbra sem tudom, vajon a teleszkóp bennük mennyit számít valódi "terepen" pl. járda, aszfalt.
A benti talajon éreztem a kis rugózást, mikor használtam egy olyat, fogalmam sincs, mennyire hasznos funkció, pedig ugye 5ezer a különbség aközött meg az a nélküli town 7 ef között. Olvastam véleményeket, voltak akiknél pl. elkezdett nyikorogni ott a járgány.- A sima town 5 kicsit fapados hatást keltett, ami persze lehet teljesen alaptalan, és tökéletesen megfelelne az is

Szóval: eh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iqos cigaretta
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A benti talajon éreztem a kis rugózást, mikor használtam egy olyat, fogalmam sincs, mennyire hasznos funkció, pedig ugye 5ezer a különbség aközött meg az a nélküli town 7 ef között. Olvastam véleményeket, voltak akiknél pl. elkezdett nyikorogni ott a járgány.