- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#48138511 #199 üzenetére
MacBook Air egy kiváló ár-érték arányú gép
Akkor még ezek szerint nem volt normális noti a kezedben.
Az Apples érzésnek megvan az ára. Főleg ha nem csak 1 eszközben gondolkozunk, és nem csak alap szoftverekben. Az Apple szoftverei jók, de fizetősek és nem egy kategória a Win-essel. Talán az se véletlen hogy az Apple termékei pont ezért a tehetős körökben a legelterjedtebb. A kis pénzű embereknek marad a win és ilyenkor azt érzem hogy az aki ilyen magas lóról beszél az lenézi őket. Akinek nem inge ne vegye magára. -
Szabi®
addikt
válasz
#48138511 #201 üzenetére
Mégy egy érzelmi alapú hsz . . .
" Önéletrajzot, receptet írni Pages, otthoni költségvetést követni Numbers, leckéhez diákat összedobni Keynote, mind jár a géphez."
Ezekhez miért indokolt egy 400 ezres apple gép ?Windows/asztal/jobb klikk/ új szöveges dokumentum.
Windows/asztal/jobb klikk/ új Rich text dokumentum .. . woálá . . .
Vagy nem ismered a windows-t, vagy a végletekig akarod ideologizálni az apple gépeit. Útobbi minden hsz-edben benne van.
A többesszámban fogalmazás "mi ezt megmondtuk" "mi értjük" ez meg egy komplexus semmi több, amitől neked nem lesz jobban igazad. A nonplusultra érved meg a titkosítás ? Egyszer jössz az átlagos userrel aki csak önéletrajzot ír, aztán meg jössz a titkosítás nélkül "élni sem lehet" mantrával ? Önellentmondás hegyek.
Sztem inkább te lapozz . . . Neked is jobb lesz, és akkor nem kell ilyen sületlenségeket összeírkálni. -
Szabi®
addikt
válasz
#48138511 #199 üzenetére
Elképesztő hogy valaki ennyire tájékozatlan és mellette még elfogult is. Ha már hűtési probléma . . . A legkisebb terhelésre melegedő/teljesítményt csökkentő Macbook Pro-ról miért nem írtál ? Vagy a passzív hűtéses Air-ekről ?
Ezzel a sóderral amit írsz, betonozni lehetne . . . .
A microsoft office-tól meg még mindig nincs jobb megoldás macos fronton . . . -
7Heads Drago
veterán
válasz
#48138511 #51 üzenetére
Aki sose használt droidot annak nincs igénye egy rakás okosságra ami ugye nincs és nem is volt az almás szférában. Nekem sok hiányzik.
Nekem bő 1 éve van iPhoneom, és nem vagyok tőle elragadtatva. Vannak olyan részei amik jobban vannak megoldva, de van egy rakás ami meg egy kalap túró. Egyáltalán nem jelenthető ki hogy ez a csúcs király telo. És pont teszek rá hogy hány millióan istenitik.
Azért mert van egy rakás ember aki igénytelen a híváslistára én még rohadtul dühös vagyok rájuk. Főleg hogy erről előzetesen sehol se olvastam.
Ami viszont végképp a váltásra késztett az a 2 sim kezelés. Droidon ilyen gondom sose volt. Random eldobál hívásokat, és nem érti a szolgáltatós diszpécser se hogy miért. Régi userek ajánlásai alapján már mindent kipróbáltunk, de sajnos nem sokat változott a helyzet. -
strogov
senior tag
-
B.i.L
senior tag
válasz
#48138511 #51 üzenetére
Hasonlóan vélkedek én is.
A családban mindent lecseréltem almásra,és lássatok csodát, azóta nincs panasz semmire.(user error kivételével)
Amit használunk rajta azt kívétel nélkül,és probléma mentesen, immárom évek óta. Nem vágyok androidra. i11 van,és nem csere érett egyáltalán,az aksit majd egy év múlva,ha már tényleg meg adja magát.M1 ipad pro-t is használok,és azért esett rá a választás,mert ugyan nem olcsó,de nem akartam kompromisszumot kötni,és nem okozott csalódást.
Amit nem tudok megoldani rajta,annak utána nézek,és azt gondolom, hogy nem csak fizetős megoldás van ezekre, hanem ingyenes megoldások is. NoOffense! -
Shyciii
veterán
válasz
#48138511 #36 üzenetére
1. Nincs FaceID, és? A FaceID annyival kényelmesebb, hogy az ujjadat nem kell a kijelzőhöz raknod, ennyi. Semmivel nem gyorsabb pl bankolás esetén az azonosítás, vagy az áruházból való letöltéskor, úgyhogy nincs kifejezetten előnye.
2. "Az iOS 60Hz nem egyenló az Android 60Hz-el." Mi van?
Jesszusom baszkiAzt terveztem, hogy mindenre fogok reagálni, de te baszki olyan sötétségeket írsz, hogy inkább ide már nem süllyedek le
Azért gondolkozz el, hogy az Androidos Samsung gyártja le a kijelzőik nagy részét az Apple-nek. Már ha képes vagy egyáltalán gondolkozni, mert a fizika órán is hiányozhattál. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
#48138511 #51 üzenetére
Nem vagyok semmilyen gyártónak vagy OS-nek a fanja. Azt hiszed hogy én azért kötök beléd, mert egy másik "bázisba" tartozok, az lehetetlen hogy magával a tevékenységeikkel nem értek egyet. Ezzel a legnagyobb bajom, hogy az Apple a mérföldköve annak, meddig lehet tolni a fogyasztóellenes tevékenységeket, amit aztán a többi nagy piaci szereplő libasorban másol, egy-két kivétellel. A kommentjeid tökéletes példája annak miért működik ez fantasztikusan és miért zseniális az ahogy kitalálták az egész berendezkedésüket.
Azért jöttem ide, mert érdekelt hogy miért tartja magát az apple ennyire jól, és kérdésemet megválaszolta a cikk. Mint mindig a HA! lapcsaládon, bejöttem a komment szekcióba és láttam amit írtál, amit viccesnek és ironikusnak találtam ezért reagáltam. Szerintem az elmúlt 5 évben ez az első olyan kommentem amiben az Apple felé negatívan nyilvánulok meg, mert nem szeretem azt a fajta tribalizációt ami a téma körül kialakul mindig.
A többire nem reagálok mert felesleges. Mindenesetre feldobtad az estémet, köszönöm
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#48138511 #36 üzenetére
"Az Apple viszi el az okostelefon piac profitjának döntő többségét, a megelégedettségi felmérésekben is rendre kiválóan szerepelnek. Rossz termékekkel ilyet nem lehet elérni, a számok nem hazudnak."
Az Apple temérdek mennyiségű profitja pont abból származik hogy rengeteg fogyasztóellenes intézkedést csinál, és amiben zseniálisak hogy mindezt el tudják adni hozzád hasonló fanboyoknak súlyos pénzekért. Eléggé ironikus azt állítani hogy rossz termékkel ilyet nem lehet elérni, amikor a kommenteid nagy része arról szól hogy az Apple hiányosságait megmagyarázod valamilyen nyakatekert módon, mindezt úgy hogy észre sem veszed hogy saját magad ellen játszol.
Bestof:
"iOS 60 Hz nem egyenlő Android 60 Hz"
"Új szolgáltatásokkal bővítették a mac-iphone-watch-airpods-icloud ökoszisztémát"
"Egyediség? Az Apple legalább kiadott két Mini szériát"
"az összképet nézve nem sok Apple user váltana" (hja, mert amint valami alternatívát szeretne használni a kedves júzer rá kell hogy jöjjön hogy az eddig elköltött több ezer dollár menne a levesbe a walled garden miatt)
-
Hallosz
senior tag
válasz
#48138511 #40 üzenetére
3 milliárdak, köztük nekem is, bizony kell. A100-as lista kevés, ma 57 hívás-ból 8 nem fogadott. Holnap ilyenkorra eltűnik az almából, nem lehet visszahívni.
Persze, ments ki a számot és majd úgy vissza lehet hívni. . . igen, ha erre lenne kapacitás, nem lenne probléma az azonnali visszahívás. Érted.?.
"Miért ne lehetne PDF-et csatolni? Persze." Hogyan? És aláírni is lehet?
-
Hallosz
senior tag
válasz
#48138511 #16 üzenetére
Volt 4s-től, 13pro-ig használatomban iPhone. 2-3 hónap után feladtam, nem vagyok kompatibilis az iOS-szel.
Ha a híváselőzményeket nem csak 100 hívásig őrizné, hanem úgy mint a Droid, akkor lehet, erőt vennék magamon és megbarátkoznék a rendszerrel.
Válasz e-mailhez enged már PDF doksit csatolni? -
Új hozzászólás Aktív témák
ph Miközben a globális mobilpiac lejtőn van, az iPhone-eladások megint emelkedtek, köszönhetően a feltörekvő piacoknak, főszerepben Indiával.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest