Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
jah, az lenne a lényege, csakhogy tekintve, hogy RDNA4-ből max mid-range lesz, a high-endet cakk-pakk elengedte a következő évekre az AMD, Jensen-ék annyit fognak kérni az ~5070 feletti cuccokért, amennyit nem szégyellenek.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
sorry, benéztem, valamiért 5090-et olvastam
teljes Blackwell szériára GDDR7-et mondanak. nagyon meglepődnék, ha az 5080 megállna $1200 alatt, főleg úgy, hogy a jelenlegi target az, hogy rasterben is hoznia kell a 4090 szintjét.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a kérdés, hogy a "900" előtt milyen szám lesz... 512-bit GDDR7 amúgy sem lesz olcsó, ha ráraknak még 32 gigát, plusz mellé a Blackwell, MSRP "1"-el fog kezdődni, de az első hónapokban szerintem "2" lesz előtte a scalperek miatt
-
anulu
félisten
nVidiáék meg odaállítanak 2 kamion $$$-al és lefoglalják a teljes készletet jövő év közepéig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest