Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
nekem is ott körül lehet szerintem, nagyon szeretem
tegnap befújtam mindkét csuklóm CH Privé és Guerlain L'Homme illatokból 1-1 spricc erejéig, meglepő, hogy mindkettő érezhető volt még 6-7 órával a befújás után is, de akkor mondjuk már csak egy édeskés illat érződött mindkettőből, nem nagyon tudtam volna megmondani, hogy melyik melyikGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na, ezt biza nem tudom neked megmondani, meglehet... épp karácsonyra vásároltam be, 45 ezret hagytam ott, lehet akkor ezért mondták egyből, hogy csinálnak törzsvásárlóit
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
persze, nem is azt mondom, csak említsd meg neki, vagy mutasd meg neki, ha legközelebb olyan helyen jártok, mert iszonyatosan jó illat, szerintem még egy emberen se éreztem idáig, szóval nem egy tucatillat, nem hiszem, hogy találkozott volna vele még, nem tudja, mit hagy ki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
hát meglehet, hogy tényleg lefekvés lesz ebből... de nem ezért, csak simán odáig vagyok ezekért az illatokért, éreznem kellett megint
legközelebb mondd az uradnak, hogy próbálja ki a Prada Luna Rossát, azt hiszem, hogy egy új kedvencre fogtok találni ti is személyében
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest