Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
@mriya@ #55376 üzenetére
Nem vagyok illetékes a témában, vannak bennem kérdőjelek, de, én pl. az egyértelmű horgászvizsga-tankönyv alapján illetve a törvény megfogalmazása mögötti szándékot értelmezve (ne horgássz tilalmi halra):
- igyekeznék olyan módszert, napszakot, csalit választani, amivel célzottan tudok a nem tilalmi idős halakra horgászni (ha ez nem lehetséges, pl. tavaszi keszeges, kárászos horgászat, ahol jöhet ponty is, akkor is igyekeznék a pontyokat valahogy kikerülni, pl. próbálkozni csontival vagy mittudomén)
- jön egy tilalmas hal, akkor egyből megy vissza
- ha sok tilalmas hal jön, odébb állnékNem gondolom, hogy egy tavaszi csuka vagy balin, ponty után le kellene vágni bárki kezét, de de alapvetően szerintem mindent meg kellene tenni, hogy elkerüljük a tilalmas halakat. Szerintem.
Illetve tudom, hogy az eredeti posztban mi a kérdés, szerintem a kolléga sem etikailag, sem jogilag nem vétett.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest