- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Elfogult bárki lehet érzelmi alapon, bármelyik oldalon.
A hír egyébként sajnálatos, konzolokkal is ezt csinálták megjelenéskor. Attól félek a konkurenciával is ezt fogják csinálni. Ilyen világot élünk.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Tyrel
őstag
Hát ez félrement, gyűlölöm az nVidia-t és kizárólag akkor leszek hajlandó mégegyszer GeForce-os gépet venni, ha semmi más alternatíva nem lesz... mint ahogy a mostanit is pont ezért vettem /notebook/. Nagyon bízom benne, hogy nem kerülök mégegyszer ilyen helyzetbe, de ahogy elnézem a mobil GPU piacot még az eddiginél is jobban elengedték. Előtte desktop gépeim voltak, ott se volt jobb a helyzet, konkrétan makrókkal figyeltem a boltok weboldalait hogy le tudjak ütni egy Radeon 6800-ast, mert hetente jött belőle egy kb. 3 darabos készlet. És az nem az első ilyen eset volt, hogy hónapokig nem volt kapható egy új videokártyájuk...
CPU fronton se jobb a helyzet, pl. az új X3D procikkal ugyanez a bénázás ment. Vagy ott van pl. az AI Max / Strix Halo, várják mint a messiást, de figyeld meg idén normális gép nem fog vele megjelenni, max. 1-2 korlátozott régiókban elérhető 13"-os kis fos. Esetleg jövőre majd jönnek vele igazi notik is, amikor már kezd elavulni, de akkor is csak 1-1 gyártó korlátozottan elérhető modelljeiben találni majd.Azért köpködöm az AMD vezetését + sales és logisztikai részlegeit, mert az évek alatt már számtalanszor megszívattak... Azzal, hogy meg akartam venni a terméküket, de nem lehetett, nem volt készlet.
Az nVidia, ha véletlen bele is fut egy-egy ilyenbe, náluk jellemzően egy negyedéven belül rendeződik a helyzet... Intelnél szintén, amíg menők voltak. Vagy ahogy előttem mondták, az agyon hype-olt okostelefonokból is max. néhány hetes készlethiány szokott lenni, aztán kapható. Ők meg tudják oldani...
AMD-nél meg kb. "gyere vissza jövő ilyenkor". Ja, tudod mi volt még hasonlóan hosszú ideig készlethiányos termék? Az újgenerációs konzolok... Lehet tippelni ki gyártatta beléjük a "csipszeket".
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Gyúrósok ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy óra, két rendszer
- Milyen notebookot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest