Új hozzászólás Aktív témák
-
graf
tag
Újfent vázolom a témát. Abit KD7 Raid lap elfelejti a Bios egyes(nem az összes) beállítását, amikor a tápot áramtalanítom. További két másik lap is ezt csinálja. Elemcsere volt. Tápprobléma lehet?
Lehetséges elméleti és gyakorlati megoldásokat várok! -
graf
tag
válasz
Balint133 #19 üzenetére
Az imént méregettem én a régi ugyanilyen lapomat. Igazából csak az elemet tudtam megmérni az kerek 3.0V. Egyébként mit és hol kellene megmérnem???
Köszi a válaszodat. Erre gondolok, hogy megszökik, vagy egy másik fórumban olvastam, hogy amikor kihúzom a tápot, akkor nem kapcsol át azonnal az elem áramkörére és a BIOS elfelejt mindent.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=182820
[Szerkesztve] -
-
-
graf
tag
Hi!
Lehet idevág az én kérdésem is: Ha kihúzom a tápcsatit a falialjzatból, akkor néha elfelejt néhány bios beállítást, vagy checksum error. Na most vettem egy ugyanilyen lapot, az is ezt csinálja. Sőt egy kölcsonlapnál is. Én a TÁPRA gyanakszom. Szerintetek??? Ha a táp áram alatt marad, nincs semmi probléma. Elemcserén már túlvagyok.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest