Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Raspberry Pi
- Hobby elektronika
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
lsebestyen #2027 üzenetére
Ez az egészben a leggázabb. Azt mondják nem érvényesült a sportszerűség elve. Pedig igen is, aki a szabályok szerint haladt át a célvonalon, azok megérdemlik az eredményüket. És valószínűleg aki rossz irányba ment, azok se dőltek volna a karjukba ha egy nullás DNF után, de folytathatták volna a versenyt. Ez egy edzőverseny, nem presztízs az összetett..
Iszonyat sok versenysportból lehetne hozni ilyen extrém esetekre. De ilyen kevés van, amikor inkább törlik az egész eredményt. Cseppet sem szurkolok az Ineos-nak, de Ganna igen is ki lett rabolva..
Az érdekes, amit Philipsen is nyilatkozott, hogy ők tudták merre kell menni. De a tömeghatás miatt nem tudtak balra kanyarodni, vitte őket a mezőny.
És egyébként! Én nem teljesen értettem a kommentátor Daniékat sem.
Minden versenyen félre terelik a kisérő motorokat, és a csapatkocsikat a cél előtt. Ők meg értetlenkedtek, hogy miért nincs lezárva az az út..Vélhetően nem volt elég jól jelölve a haladási irány. De az már hivatalos, hogy az első aki hibázott, az a tévés motor volt. Őt követte a Lotto-s versenyző. Szóval igen, én azért a rendezőknek is igazat adok részben.
-
vallas
őstag
válasz
lsebestyen #2027 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Egy óra, két rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest