Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dark Archon #239006 üzenetére
Az a fej csinál ilyeneket nekem is és nem tudtam rájönni miért.
Van benne valami váltószelep mely néha vacakol és nem vált át a megfelelő oldalra. Én azt tapasztaltam, hogy megrázva, ütögetve átvált, és azt, hogy ha felül van a szelep, vagyis a lyukakkal felfelé csatolod rá a szelepre akkor biztosabban vált oda ahova kell. Meglehet a levegő ellenállás az ami váltja a szelepfejet mert nulla nyomásnál tapasztaltam én is ezt a hibát leginkább, vagyis ha pl. ráfújsz egy olyan kerékre melyben van már levegő ami ellenáll, akkor mindig jól vált.
Végy egy olyan schrader/presta adaptert fillérekért és akkor a másik lyukon is fújhatod.
...miután felpattan simán hagyom leereszkedni mert már helyén marad, a tejet amúgy is csak utána töltöm bele, majd újra felfújom. Érdemes akkor esni neki mikor utána tudsz egy rövidet tekerni is, rázódjon össze rendesen, úgy megkíméled magad a rázogatástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest